Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κολωνός: «Στο κατάστημά του σύχναζαν παιδιά – Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη οικογενειών»

Κολωνός: «Στο κατάστημά του σύχναζαν παιδιά – Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη οικογενειών»

Ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης από τον Κολωνό, μίλησε στην τηλεόραση του Open για την υπόθεση λέγοντας πως η πελάτισσά του είναι αθώα, ενώ επεσήμανε πως ο 53χρονος, που κατηγορείται για τον βιασμό και την μαστροπεία ενός μικρού παιδιού, είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη και άλλων οικογενειών.

Συγκεκριμένα, ο Απόστολος Λύτρας, συνήγορος της μητέρας από τον Κολωνό που κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία της 12χρονης κόρης της, είπε πως κανείς δεν είχε καταλάβει τίποτα για τον επαναλαμβανόμενο βιασμό του παιδιού: «Κανείς δε γνώριζε, ούτε η θεία από τη Λευκάδα που ήταν κοντά στην οικογένεια, ούτε η μεγάλη αδερφή του κοριτσιού, που έμενε μαζί».

Σε αυτό το σημείο τόνισε πως είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και της οικογένειας: «Είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας και είχε κερδίσει και την εμπιστοσύνη και άλλων οικογενειών που είχαν μικρά παιδιά. Δηλαδή στο κατάστημά του σύχναζαν παιδιά…»

Σε ερώτηση αν ο 53χρονος ενδεχομένως να εμπλέκεται και σε άλλες υποθέσεις, ο κ. Λύτρας απάντησε πως «ένας άνδρας 53 ετών δεν ξεκινά ξαφνικά να γίνεται παιδοβιαστής, προφανώς θα έχει ξαναγίνει. Γι’αυτό και υπάρχει η δημοσιοποίηση των στοιχείων του».

Αποκάλυψε πως «με έχουν πάρει δύο τηλέφωνα που μου έχουν αναφέρει κάποια περιστατικά με τον συγκεκριμένο άνδρα».

Σε ερώτηση πως η μητέρα δεν αντιλήφθηκε το παραμικρό ανέφερε: «Κακή μητέρα, κακό περιβάλλον ή αδιάφορο περιβάλλον είναι άλλο πράγμα από τη μαστροπεία. Χρειάζονται συγκεκριμένα στοιχεία για την μαστροπεία».

Τέλος, σημείωσε πως: «Η μητέρα δεν ξέρει από ποιον είναι τα εμβάσματα» και σημείωσε ότι πρόκειται για δύο εμβάσματα των 20 και 25 ευρώ.

Τονίζεται πως εντός της ημέρας αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή η μητέρα της 12χρονης καθώς και άλλοι δύο κατηγορούμενοι για την υπόθεση. 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις