Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Κολωνός: Συνελήφθη 33χρονος γιατί χτυπούσε με πέτρα μια γάτα

Κολωνός: Συνελήφθη 33χρονος γιατί χτυπούσε με πέτρα μια γάτα

Στη σύλληψη ενός 33χρονου προχώρησαν την Τετάρτη (08.02.2023) οι Αρχές, καθώς κατηγορείται για κακοποίηση ζώων, απειλή και εξύβριση. Ο 33χρονος φέρεται να χτυπούσε με πέτρα μια γάτα στην περιοχή του Κολωνού

Ο 33χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία μιας 43χρονης, κακοποίησε γάτα, στην περιοχή του Κολωνού, χτυπώντας τη με πέτρα. Στη συνέχεια εξύβρισε τη 43χρονη που βρισκόταν στο σημείο και κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος της, έχοντας στην κατοχή του την πέτρα.

Η 43χρονη πήγε αμέσως μετά στο Αστυνομικό Τμήμα Κολωνού και υπέβαλε μήνυση σε βάρος του 33χρονου. Αστυνομικοί εντόπισαν τον κατηγορούμενο στην ίδια περιοχή, τον οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα και συνελήφθη.

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν και για άλλες παρόμοιες πράξεις κακοποίησης ζώων.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, κατά την διάρκεια της προανάκρισης προέκυψε ότι ο 33χρονος, αφού κακοποιούσε τα τετράποδα, τα άφηνε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στην περιοχή του Κολωνού. Έπειτα από αυτοψία στο κτίριο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχαν κουφάρια νεκρών ζώων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις