Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Κολωνός: Τα προφίλ των συλληφθέντων – Τα ευρήματα της αστυνομίας από τα σπίτια τους

Κολωνός: Τα προφίλ των συλληφθέντων – Τα ευρήματα της αστυνομίας από τα σπίτια τους

Αλγεινή εντύπωση προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τους δύο νέους συλληφθέντες για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο πρώτος κατηγορούμενος για τον βιασμό της 12χρονης από τον Κολωνό που συνελήφθη το πρωί της Πέμπτης (3.11) είναι ένας 39χρονος που κατοικεί στο Ηράκλειο – και όχι στο Μαρούσι, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ένα τάμπλετ, ένα κινητό τηλέφωνο και μία κάρτα μνήμης από τα οποία θα προσπαθήσουν να βρουν νέα στοιχεία για την επικοινωνία μέσω διαδικτύου του 39χρονου με το παιδί, ενώ θα εξετάσουν αν ο ίδιος εμπλέκεται και σε άλλες κακοποιήσεις παιδιών.

Σημειώνεται πως στο σπίτι του οι αρχές εντόπισαν ένα όπλο και 40 φυσίγγια, τα οποία κατείχε νόμιμα, καθώς είναι υπάλληλος εταιρείας security.

Ο ίδιος είναι πατέρας ενός μικρού παιδιού και χωρισμένος.

O 35χρονος από τη δυτική Αττική

Την Πέμπτη συνελήφθη επίσης ένας 35χρονος ο οποίος είναι ανεπάγγελτος και δηλώνει εισοδηματίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μένει στον Κορυδαλλό και οι αστυνομικοί κατέσχεσαν από το σπίτι του 3 υπολογιστές, ένα τάμπλετ και 2 κινητά που θα ελεγχθούν από το αρμόδιο τμήμα της αστυνομίας για νέα στοιχεία.

Και οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι βίασαν το παιδί, καθώς τους αναγνώρισε η 12χρονη σε μια συναισθηματικά φορτισμένη κατάθεση

Οι δύο κατηγορούμενοι θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα

Δέκα κατηγορούμενοι συνολικά

Σημειώνεται πως μετά την κατάθεση του παιδιού η αστυνομία εξέδωσε τέσσερα νέα εντάλματα σύλληψης – μεταξύ αυτών και των δύο τελευταίων συλληφθέντων – ενώ είναι θέμα χρόνου ο εντοπισμός και η σύλληψη των άλλων δύο κατηγορούμενων.

Πλέον οι άνθρωποι που κατηγορούνται για τον βιασμό και την μαστροπεία του 12χρονου κοριτσιού ανέρχονται σε δέκα, μεταξύ αυτών η μητέρα του και ο βιαστής – μαστροπός, ο 53χρονος βασικός κατηγορούμενος. 

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις