Παρασκευή, 24 Μαΐ
28oC Αθήνα

Κολωνός: Βάσιμοι οι ισχυρισμοί πως ο 53χρονος εξέδιδε την 12χρονη σε οίκο ανοχής, λέει η δικηγόρος της ανήλικης

In Time

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης που είναι θύμα βιασμού από τον 53χρονο και τον 42χρονο άντρα στον Κολωνό. Σύμφωνα με δηλώσεις της δικηγόρου της ανήλικης, υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης και οι ισχυρισμοί της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής πως ο 53χρονος εξέδιδε το κορίτσι, είναι βάσιμοι.

Η Ασπασία Ταραχοπουλου βρέθηκε στην Ευελπίδων και μίλησε για τους ισχυρισμούς της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής, ότι το παιδί εκδιδόταν από τον 53χρονο, αλλά και για το ότι θύματά του μπορεί να είναι κι άλλα παιδιά, όχι μόνο το ανήλικο κορίτσι στον Κολωνό.

«Είναι συγκλονιστικές οι εξελίξεις, άκουσα την κυρία που ήρθε προηγουμένως να δώσει κατάθεση στον ανακριτή και γνωρίζω ότι αυτή η γυναίκα είναι τώρα και δίνει κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Εκτιμώ ότι οι ισχυρισμοί είναι πολύ βάσιμοι. Εκτιμώ ότι έχουν βάση οι ισχυρισμοί της (ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής) και καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα στοιχείο συγκλονιστικό, εγώ με το που κατά κάποιο τρόπο έμαθα, έχω μία αίσθηση ότι είναι αλήθεια αυτό το γεγονός. Ναι πήγαινε στο στούντιο της. Το παιδί είναι σε σύγχυση, λέει πράγματα μετά λέει άλλα, αποκρύπτει πράγματα, ντρέπεται το παιδί, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Τώρα στις επόμενες ώρες ή σήμερα ή αύριο θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση εάν η ανήλικη έχει αναγνωρίσει δέκα άτομα, η δικηγόρος της απάντησε ότι δεν το ξέρει, λέγοντας ότι: «Tο παιδί δεν έχει δώσει άλλη κατάθεση».

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη αναμένεται να δώσει αύριο (13.10.2022), νέα, συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων.

Ρεπορτάζ: Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις