Ελλάδα

Κολωνός: Βάσιμοι οι ισχυρισμοί πως ο 53χρονος εξέδιδε την 12χρονη σε οίκο ανοχής, λέει η δικηγόρος της ανήλικης

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την υπόθεση της 12χρονης που είναι θύμα βιασμού από τον 53χρονο και τον 42χρονο άντρα στον Κολωνό. Σύμφωνα με δηλώσεις της δικηγόρου της ανήλικης, υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έπεσαν θύματα εκμετάλλευσης και οι ισχυρισμοί της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής πως ο 53χρονος εξέδιδε το κορίτσι, είναι βάσιμοι.

Η Ασπασία Ταραχοπουλου βρέθηκε στην Ευελπίδων και μίλησε για τους ισχυρισμούς της ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής, ότι το παιδί εκδιδόταν από τον 53χρονο, αλλά και για το ότι θύματά του μπορεί να είναι κι άλλα παιδιά, όχι μόνο το ανήλικο κορίτσι στον Κολωνό.

«Είναι συγκλονιστικές οι εξελίξεις, άκουσα την κυρία που ήρθε προηγουμένως να δώσει κατάθεση στον ανακριτή και γνωρίζω ότι αυτή η γυναίκα είναι τώρα και δίνει κατάθεση στη ΓΑΔΑ. Εκτιμώ ότι οι ισχυρισμοί είναι πολύ βάσιμοι. Εκτιμώ ότι έχουν βάση οι ισχυρισμοί της (ιδιοκτήτριας οίκου ανοχής) και καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι ένα στοιχείο συγκλονιστικό, εγώ με το που κατά κάποιο τρόπο έμαθα, έχω μία αίσθηση ότι είναι αλήθεια αυτό το γεγονός. Ναι πήγαινε στο στούντιο της. Το παιδί είναι σε σύγχυση, λέει πράγματα μετά λέει άλλα, αποκρύπτει πράγματα, ντρέπεται το παιδί, δεν είναι σε καλή κατάσταση. Τώρα στις επόμενες ώρες ή σήμερα ή αύριο θα δώσει συμπληρωματική κατάθεση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση εάν η ανήλικη έχει αναγνωρίσει δέκα άτομα, η δικηγόρος της απάντησε ότι δεν το ξέρει, λέγοντας ότι: «Tο παιδί δεν έχει δώσει άλλη κατάθεση».

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη αναμένεται να δώσει αύριο (13.10.2022), νέα, συμπληρωματική κατάθεση στο Τμήμα Ανηλίκων.

Ρεπορτάζ: Άννα – Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πυροσβεστική: Τέσσερις συλλήψεις για τις φωτιές σε Θεσσαλονίκη, Βοιωτία, Εύβοια και Μαγνησία – Πάνω από 30 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο
Aπό 1 Ιανουαρίου έως και 23 Ιουνίου 2026, έχουν επιβληθεί συνολικά 466 διοικητικά πρόστιμα, συνολικού ύψους 516.298,56 ευρώ, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί 119 συλλήψεις για πρόκληση φωτιάς
Φωτιά στη Βοιωτία
«Είναι σκουπίδια και μπλεγμένοι παντού» λέει η αδερφή του 17χρονου που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου στις Σέρρες
«Έχουν κι άλλες κατηγορίες πάνω τους, δεν μπορώ να ξέρω σε τι ή πώς ακριβώς είναι μπλεγμένοι και τα άλλα δύο άτομα που φαίνονται στο βίντεο» λέει η αδερφή του 17χρονου Άγγελου
Ο αδικοχαμένος 17χρονος από τις Σέρρες
Τζέιμς Δαλαμάγκας: Ξεσπούν οι συγγενείς του Γιώργου Γιαννόπουλου για την απόφαση μη έκδοσης στην Αυστραλία – «Δεχτήκαμε χαστούκι από την Ελλάδα»
Δεν θα εκδοθεί στην Αυστραλία επειδή είναι Έλληνας πολίτης και επειδή το αδίκημα έχει παραγραφεί στη χώρα, αν υπήρχε καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, τότε τα πράγματα θα ήταν πιο εύκολα
Τζέιμς Δαλαμάγκας
6