Ελλάδα

Κωνσταντίνος Μίχαλος: Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η κηδεία του

Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών να «αποχαιρετήσουν» τον Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 61 ετών. 

Ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνος Μίχαλος, υπέστη ανακοπή την περασμένη Παρασκευή (06.08.2021), μέσα στο εργαστάσιο του, στο Κρυονέρι, όπου μαινόταν η μεγάλη φωτιά

kideiaMixalos

Στεφάνια έστειλαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης κ.ά.

kideiaAdonis kideiaKerameos kideiaMpakogiannis kideiaTsipras

kideiaMixalos

Επιθυμία της οικογένειάς του είναι, αντί στεφάνων, να κατατεθεί χρηματικό ποσό στην Κιβωτό του Κόσμου ΙΒΑΝ GR3702601780000870100872073 (Eurobank) και στο Χαμόγελο του Παιδιού IBAN GR3301722330005233003309251 (Τράπεζα Πειραιώς).

kideiaMixalos kideiaMixalos

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Μίχαλος

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος γεννήθηκε το 1960 ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών και διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικου Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).
Ήταν γιος του βιομηχάνου και πολιτικού Χρήστου Μίχαλου και από το 1988 είχε αναλάβει την διοίκηση της οικογενειακής εταιρείας SWAN Α.Ε..

Το 1993 εξελέγη μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΕΒΕΑ και το 2006 πρόεδρός του. Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος το 2002 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του Αραβοελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου και το 2004 αντιπρόεδρός του, ενώ το 2003 εξελέγη πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βορείου Αττικής.
Aπό το 2004 έως 2005 διετέλεσε ειδικός σύμβουλος του υπουργείου Ανάπτυξης ενώ την περίοδο 2005 – 2006 ήταν γενικός γραμματέας του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών ενώ το 2007 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. της ΔΕΗ.
Το 2008 εξελέγη μέλος του Δ.Σ. του ΟΤΕ. και τον Δεκέμβριο 2011 επανεξελέγη για τέσσερα έτη πρόεδρος ΕΒΕΑ και τον Μάρτιο 2012 εξελέγη πρόεδρος της ΚΕΕΕ (Kεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος).

Click4more: Κωνσταντίνος Μίχαλος: Η τελευταία του ανάρτηση για την μάχη με την φωτιά

Επίσης διετέλεσε μέλος του Δ.Σ αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» από τον Νοέμβριο 2012 έως τον Μάιο του 2015, καθώς επίσης και μέλος του Δ.Σ. «Αστήρ Παλλάς Ξενοδοχειακή Α.Ε.». από τον Ιούνιο 2012 έως τον Ιούλιο 2017.

Το 2013 συνίδρυσε την Μίχαλος Κωνσταντίνος & Σια Ι.Κ.Ε. (M Trading Group) της οποίας ήταν συνδιαχειριστής.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Οικογενειακό δράμα στη Λαμία: Μητέρα εγκατέλειψε το 9,5 ετών παιδί της με αυτισμό στα δικαστήρια μετά από απόφαση για την επιμέλειά του
Ένα οικογενειακό δράμα με θύμα ένα παιδί 9,5 ετών στο φάσμα του αυτισμού, διαδραματίζεται τα τελευταία 24ωρα στη Λαμία. Σύμφωνα με το lamiareport.gr,...
Το δικαστικό μέγαρο Λαμίας
Σερί βροχοπτώσεων με «εμμονικές» βροχές σε Ήπειρο, Ιόνιο, Πελοπόννησο, Δωδεκάνησα και Κρήτη - Ο καιρός στην Αττική την Τσικνοπέμπτη
Οι συγκεκριμένες περιοχές κινδυνεύουν μάλιστα καθιζήσεις εδαφών, κατολισθήσεις, υπερχειλίσεις ρεμάτων και από τοπικά πλημμυρικά φαινόμενα, λόγω της μεγάλης εδαφικής υγρασίας και του κορεσμού
Κακοκαιρία
Νέα Αττική Οδός: «Δεν θα στείλουμε ποτέ μήνυμα στους συνδρομητές e – PASS για κάποια οφειλή, αν δείτε κάτι τέτοιο είναι απάτη»
«Αν λάβετε παραπλανητικό SMS τέτοιου τύπου, αγνοήστε το, ΜΗΝ κλικάρετε τον οποιοδήποτε σύνδεσμο και προχωρήστε σε διαγραφή του», ενημερώνει η ανακοίνωση
αττική οδός
Γιάννης Παναγόπουλος: Δεν μου έχει κοινοποιηθεί η διάταξη δέσμευσης του λογαριασμού μου, έχει στηθεί ένας χορός ηθικής κατακρεούργησής μου
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ προαναγγέλλει δε ότι θα τοποθετηθεί δημόσια τις προσεχείς ημέρες, επισημαίνοντας ότι τα ΜΜΕ «τον δικάζουν και τον καταδικάζουν», επικαλούμενα «πηγές» που -όπως υποστηρίζει- εδράζονται σε διακινούμενο non-paper «άγνωστου συντάκτη»
Ο Γιάννης Παναγόπουλος