Ελλάδα

Κοντογεώργης για σχολεία: Δεν συζητείται παράταση των διακοπών

Στα νέα μέτρα κατά της διασποράς του κορονοϊού και της επέλασης της μετάλλαξης Όμικρον αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης, μιλώντας το πρωί της Τρίτης στον ρ/σ του ΣΚΑΪ.

Ο Θανάσης Κοντογεώργης διευκρίνισε ότι στο πλαίσιο των νέων μέτρων, που ανακοινώθηκαν την Δευτέρα (27/12), δεν υπάρχουν ακόμα σκέψεις για παράταση των σχολικών διακοπών. «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή κάποια συζήτηση στο τραπέζι για παράταση των διακοπών στα σχολεία» είπε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της κυβέρνησης. 
Για τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης που αφορούν τα γήπεδα, και προκάλεσαν τις αντιδράσεις των ομάδων, τόνισε ότι η απόφαση ελήφθη μετά την εισήγηση των ειδικών, καθώς λόγω της μετάλλαξης Όμικρον μπορεί να δημιουργηθούν συνθήκες υπερμετάδοσης.  Τόνισε πάντως ότι «θα δούμε στην πορεία πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση ώστε να έχουμε μεγαλύτερη ευελιξία».

Ερωτηθείς σχετικά, ο γενικός γραμματέας Συντονισμού ανέφερε ότι η τρίτη δόση είναι καθοριστική για να υπάρχει ήπια συμπτωματολογία. 

Ο κ. Κοντογεώργης επισήμανε ότι 7,4 εκατομμύρια συμπολίτες μας έχουν εμβολιαστεί με τουλάχιστον μια δόση, και ένα ποσοστό κοντά στο 90% των πολιτών άνω των 60 ετών έχει κάνει την τρίτη δόση.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τέμπη: Βρέθηκε βίντεο που δεν συμπεριλήφθηκε στη δικογραφία, σε σπίτι δικαστικού πραγματογνώμονα
Η οικογένεια Τηλκερίδη έστειλε εξώδικο στην εταιρεία που χειρίζεται τις κάμερες και ζήτησε να της παραδοθεί το σύνολο του βιντεοληπτικού υλικού και να κοινοποιήσει όλες τις λεπτομέρειες της διακίνησής του, εντός 48 ωρών
Τέμπη
11
Κεφαλονιά: Καταγγελία για τον 66χρονο που επικοινώνησε τελευταίος με τη Μυρτώ – «Βρέθηκα με υπέρογκα χρέη εξαιτίας του»
«Έχω υποστεί τεράστια οικονομική ζημιά, φέρομαι να ευθύνομαι για τα χρέη τους σε εφορία και ασφαλιστικούς οργανισμούς», είπε ο καταγγέλλων για τον 66χρονο
Ο 66χρονος από την Πρέβεζα που συνομιλούσε και έστειλε χρήματα στην Μυρτώ