Ελλάδα

Κόρη Γάλλου διπλωμάτη η γυναίκα που εξαφανίστηκε στον Όλυμπο

Το θρίλερ με την 37χρονη συνεχίζεται στον Όλυμπο. Χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής, οι έρευνες για την βιολόγο...

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η γυναίκα ξεκίνησε από την Καρυά για να ανέβει σε υψόμετρο 1.600 μέτρων προς το καταφύγιο “Σπήλιος Αγαπητός” πριν από 15 ημέρες. Από τη στιγμή εκείνη οι συγγενείς της στη Γαλλία δεν έχουν επικοινωνία μαζί της ούτε πληροφορίες για την τύχη της.

Καθώς πρόκειται για κόρη γάλλου διπλωμάτη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον για την υπόθεση της και ενημερώνεται η γαλλική πρεσβεία.

Οι έρευνες με άνδρες της ΕΜΑΚ από τη Λάρισα και τη Θεσσαλία δεν έχουν μέχρι στιγμής αποδώσει καρπούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Χάθηκε στον Όλυμπο Γαλλίδα Ορειβάτισσα – Σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό της

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Αποκαλυπτικοί διάλογοι από το κύκλωμα ναρκωτικών, με τον ψυχολόγο και την τραγουδίστρια: «Μου έχει δώσει ο γιατρός το γνήσιο, το original» – «Το χθεσινό ήταν λίγο πικρό, ρε φίλε»
Για την υπόθεση έχουν γίνει ήδη τρεις συλλήψεις και έχουν κατασχεθεί μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών
Αποκαλυπτικοί διάλογοι από το κύκλωμα ναρκωτικών, με τον ψυχολόγο και την τραγουδίστρια: «Μου έχει δώσει ο γιατρός το γνήσιο, το original» – «Το χθεσινό ήταν λίγο πικρό, ρε φίλε»