Δευτέρα, 6 Μαΐ
22oC Αθήνα

Κόρινθος: Συγκλονίζει ο πατέρας για την άγρια επίθεση αγέλης 15 σκυλιών – «Φοβήθηκα για τη ζωή μας»

Κόρινθος: Συγκλονίζει ο πατέρας για την άγρια επίθεση αγέλης 15 σκυλιών – «Φοβήθηκα για τη ζωή μας»
ΦΩΤΟ Αρχείου

Τις στιγμές της επίθεσης αγέλης 15 σκυλιών έξω από την Κόρινθο, ξετυλίγει ο Σταμάτης Καπετάνιος, 52 ετών. Οι πληγές που «κληρονόμησε» ο ίδιος και τα τρία μικρά παιδιά που είχε μαζί του ο ομογενής από τη Βρετανία, σοκάρουν.

Ο 52χρονος Σταμάτης Καπετάνιος, Έλληνας που ζει στη Βρετανία, είχε πάει με τα τρία ανήλικα κοντά στην Κόρινθο, στην περιοχή του ανενεργού ηφαιστείου Σουσάκι, στις 13 Αυγούστου.

Όπως αποκάλυψε η Daily Mail, ο 9χρονος Ντάνι Καπετάνιος, ο πατέρας του Σταμάτης, 52 ετών, και η ξαδέρφη του μικρού, η Ρόξι, 11 χρόνων, δέχθηκαν άγρια επίθεση από αγέλη 15 σκύλων την προπαραμονή του Δεκαπενταύγουστου έξω από την Κόρινθο, όπου βρέθηκαν για διακοπές.

Ο άλλος ανιψιός του Σταμάτη, ο 9χρονος Τέντι, βρέθηκε κι αυτός περικυκλωμένος από τα άγρια ​​σκυλιά στο ηφαίστειο Σουσάκι, που βρίσκεται κοντά στην πόλη, αλλά αυτό το παιδί γλίτωσε χωρίς κάποιον τραυματισμό.

Ο 52χρονος, περιγράφοντας στην τηλεόραση του Alpha τις στιγμές τρόμου, είπε πως ήταν τόσο άγρια η επίθεση από τα 15 σκυλιά που νόμισε ότι ζει τις τελευταίες του στιγμές.

Σοκαρισμένος ο Σταμάτης Καπετάνιος λέει πως μπήκε ο ίδιος ασπίδα για να μην κατασπαράξουν τον γιο και τα δύο του ανίψια, παρότι ο μικρός Ντάνι και η μικρή Ρόξι δεν απέφυγαν την επίθεση της αγέλης.

Στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν, ο πατέρας υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και σε δεκάδες ράμματα, με τα περισσότερα να γίνονται στο αριστερό του αυτί.

Παρακολουθήστε το σχετικό ρεπορτάζ του ALPHA:

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις