Ελλάδα

Κορονοϊός: 10 νέα κρούσματα! Στα 99 το σύνολο

Αυξάνονται τα κρούσματα κορονοϊού στην χώρα μας. 95 Έλληνες και 4 ξένοι υπήκοοι. Δυο είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Δείτε σε ποιες περιοχές είναι τα κρούσματα. 68 είναι σε κατ' οίκον περιορισμό.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Δέκα νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοινώθηκαν από το υπουργείο Υγείας. Έτσι πλέον τα κρούσματα φτάνουν τα 99. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, 95 είναι ελληνικής καταγωγής και 4 ξένης υπηκοότητας.

Δύο από τους ασθενείς με κορονοϊό είναι σε κρίσιμη κατάσταση και νοσηλεύονται στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών και του ΑΧΕΠΑ.

Click4More Σε τρία ταξί είχε μπει ο 53χρονος από τη Σιάτιστα που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – Και τα τρία μετέφεραν μετά μαθητές!

Όλοι οι υπόλοιποι είναι σε σταθερή κατάσταση και η επιτήρηση της υγείας τους συνεχίζεται όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Επίσης, 29 από αυτούς νοσηλεύονται σε Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Μυτιλήνη, 68 παραμένουν σε απομόνωση στο σπίτι τους. Η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών των νέων κρουσμάτων βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Τα τελευταία μέτρα της μοιραίας διαδρομής του στο Κολωνάκι – Ντοκουμέντο 2 λεπτά πριν φτάσει στο ιατρείο
Βίντεο ντοκουμέντο τη στιγμή που ο Γιώργος Μαζωνάκης φτάνει με ταξί στο Κολωνάκι - Πλάνα μέσα από το εστιατόριο όπου βρισκόταν ο 58χρονος πριν πάει στην κλινική της Καρνεάδου
Ταξί
Βόμβες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου εντοπίστηκαν στον βυθό του λιμανιού της Θεσσαλονίκης
«Δεν μπορώ να σας πω με ακρίβεια πόσο επικίνδυνα είναι, έχουν προσληφθεί ειδικοί συνεργάτες, προκειμένου να τα εξετάσουν περαιτέρω», είπε στο newsit.gr η πρόεδρος των διοικητικών υπαλλήλων του ΟΛΘ
Το λιμάνι της Θεσσαλονίκης