Ελλάδα

Κορονοϊός: 10 νέα κρούσματα στην Ελλάδα, 2.245 συνολικά – 116 οι νεκροί ανακοίνωσε ο Σωτήρης Τσιόδρας

Τους 116 έφτασαν οι νεκροί στην Ελλάδα από κορονοΪό όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Σωτήρης Τσιόδρας. Δέκα νέα κρούσματα και 2.245 συνολικά στη χώρα μας. 61 άτομα νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στις ΜΕΘ.

Μετά από απουσία λίγων ημερών ο Σωτήρης Τσιόδρας βρίσκεται και πάλι σήμερα Δευτέρα του Πάσχα στο υπουργείο Υγείας για να ενημερώσει για τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα.

Δέκα νέα κρούσματα  ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας για τον κορονοϊό, Σωτήρης Τσιόδρας με το σύνολο των κρουσμάτων στη χώρα μας να ανέρχεται πλέον στα 2245. Σε ΜΕΘ νοσηλεύονται διασωληνωμένοι 61 άνθρωποι, ενώ 116 είναι οι συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ασθενείς με ναρκοληψία ζητούν άμεση πρόσβαση στα φάρμακά τους
Ζητούν από τον ΕΟΠΥΥ η χορήγηση των δωρεάν φαρμάκων να γίνεται πλέον μέσω των φαρμακείων της γειτονιάς και όχι αποκλειστικά από τα δύο νοσοκομεία «Αττικόν» και «Ευαγγελισμός», που εξυπηρετούν όλη τη χώρα
iStock
Καιρός σήμερα: Σύννεφα, βροχές και καταιγίδες – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Η θερμοκρασία στα βορειοανατολικά δεν θα ξεπεράσει τους 12 με 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη χώρα θα φτάσει τους 15 με 18 και τοπικά στα νότια ηπειρωτικά, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου
καιρός