Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: 120 διακομιδές με κορονοϊό στα νοσοκομεία της Αττικής μέσα σε 12 ώρες

Δραματικές είναι οι εφημερίες στα νοσοκομεία της Αττικής, την ώρα που τα κρούσματα αυξάνονται επικίνδυνα, καθώς οι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό αυξάνονται διαρκώς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, κατά τις εφημερίες της Τετάρτης επικράτησε το αδιαχώρητο στα νοσοκομεία της Αττικής. Μέσα σε 12 ώρες οι εισαγωγές ασθενών με κορονοϊό ξεπέρασαν τις 100.

Η ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού, έχει οδηγήσει το σύστημα υγείας να δέχεται πιέσεις, ενώ προβλήματα υπάρχουν και στα non – covid περιστατικά. Το σύστημα υγείας πιέζεται, οι νοσηλείες έχουν αυξηθεί, οι άνθρωποι νοσηλεύονται σε ράντζα και η κατάσταση που επικρατεί προκαλεί ανησυχία.

Συγκεκριμένα στον Ευαγγελισμό, από τις 8 το πρωί μέχρι τις 3 τα ξημερώματα έγιναν 120 διακομιδές αποκλειστικά και μόνο με περιστατικά covid. Παράλληλα, στο Αττικό νοσοκομείο διακομίσθηκαν 40 περιστατικά που περίμεναν για ώρα να γίνει η διάγνωσή τους. Η κατάσταση ήταν δύσκολη στον Ευαγγελισμό, καθώς υπήρχαν άνθρωποι που περίμεναν έως και 9 ώρες για να βρεθεί κάποιο κρεβάτι.

 

Τέλος, σημειώνεται πως και στο νοσοκομείο «Γ.Γεννηματάς», στα εξωτερικά ιατρεία, η κατάσταση ήταν σοβαρή καθώς οι άνθρωποι με ή χωρίς covid περίμεναν για ώρες μέχρι να εξεταστούν. Πιεσμένη ήταν και η εφημερία στο Αττικό νοσοκομείο. 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις