Ελλάδα

Κορονοϊός: 137 οι νεκροί – 90χρονος “έφυγε” λίγες μέρες αφού ο γιός του νίκησε τον ιό

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τους 137 έφτασε ο αριθμός των νεκρών στην Ελλάδα από την πανδημία που προκαλεί ο κορονοϊός. Τα ξημερώματα άφησε την τελευταία του πνοή ένας ασθενής στο Ρίο.

Το 137ο θύμα του κορονοϊού στη χώρα μας είναι ένας 90χρονος, υποκείμενα νοσήματα, από την Πάτρα που νοσηλευόταν στην Εντατική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου του Ρίου.

Click4more Συγκινεί 52χρονος που βγήκε από τη ΜΕΘ – «Μου έπιασε το χέρι γιατρός και μου είπε θα σε κάνω καλά»

Η ειρωνία της τύχης είναι πως ο 90χρονος έχασε τη μάχη με τον κορονοϊό λίγες μέρες αφού ο 52χρονος γιος του είχε βγει νικητής απ’ αυτή.

Σύμφωνα με το tempo24, ο 137ος νεκρός από τον κορονοϊό στην Ελλάδα είναι ο πατέρας του 52χρονου Χρήστου Χαρμπίλα, του ανθρώπου που συγκίνησε όλη την Ελλάδα και την περασμένη Τετάρτη καταχειροκροτήθηκε όταν βγήκε νικητής από την μάχη με τον κορονοϊό μετά από 14 ημέρες στην ΜΕΘ του νοσοκομείου “Αγ. Ανδρέας” , όπου ήταν διασωληνωμένος.

Πηγή: tempo24.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε ετοιμότητα η πυροσβεστική λόγω καύσωνα: 110 drones σε 24ωρη επιτήρηση για το κίνδυνο φωτιάς
Η άνοδος της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με τη χαμηλή σχετική υγρασία και την αυξημένη ξηρότητα της καύσιμης ύλης, μπορούν να ευνοήσουν την εκδήλωση και την ταχεία εξάπλωση πυρκαγιών
Φωτιά