Ελλάδα

Κορονοϊός: 9 συλλήψεις και πρόστιμα πάνω από 370.000 ευρώ

Σε εννέα συλλήψεις προχώρησε χθες η Αστυνομία για παραβιάσεις των ειδικών όρων λειτουργίας των καταστημάτων λόγω του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛΑΣ., Λιμενικό, Εθνική Αρχή Διαφάνειας ΔΙΜΕΑ, ΣΕΠΕ, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) διενήργησαν χθες 75.954 ελέγχους και κατέγραψαν 1.153 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων, με αποτέλεσμα να επιβληθούν πρόστιμα ύψους 371.200 ευρώ.

Επίσης, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος επιβλήθηκε το μέτρο της αναστολής λειτουργίας για 15 ημέρες και 3.000 ευρώ πρόστιμο στον ιδιοκτήτη του για εξυπηρέτηση πελατών εντός του καταστήματος.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κώστας Γρεβενίτης: Ανοίγουν τα στόματα στη μυστηριώδη εξαφάνιση του επιχειρηματία στη Λακωνία – «Ήταν λίγο ιδιόρρυθμος»
«Πέρασαν από το μυαλό μας όλα, ότι κάποιος μπορεί να τον έχει απαγάγει, ότι είχε οικονομικές διαφορές με κάποιους ή ότι μπορεί να εξαφανίστηκε μόνος του»
Ο επιχειρηματίας Κώστας Γρεβενίτης που εξαφανίστηκε στη Λακωνία
Τέμπη: 90 συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα, έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς
Στην Αθήνα, η κεντρική συγκέντρωση έχει οριστεί για τις 12 το μεσημέρι στην πλατεία Συντάγματος, ενώ μία ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθούν προσυγκεντρώσεις σε Ομόνοια και Προπύλαια
Φαναράκια γύρω από τα ονόματα των νεκρών του σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών 28
Η Μαρία Λαδά ιδρυτικό μέλος της ένωσης ΑμεΑ «Υπερίων» η γυναίκα που σκοτώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» - Πώς συνέβη η τραγωδία
Η 67χρονη υπήρξε πρωτοπόρος στον αγώνα για την προσβασιμότητα, την ασφάλεια μετακίνησης και την ισότιμη συμμετοχή των ΑμεΑ στην κοινωνική ζωή
Η άτυχη επιβάτιδα Μαρία Λαδά που τραυματίστηκε θανάσιμα στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» 35