Ελλάδα

Κορονοϊός: Αγωνία για τον 17χρονο που δίνει τη μάχη στην ΜΕΘ (video)

Στο κόκκινη η αγωνία για ένα αγόρι μόλις 17 ετών που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός».

Το παιδί διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊός και κάποιες ημέρες αργότερα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να διασωληνωθεί.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν το παιδί αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα υγείας και εάν είχε νοσήσει κάποιο άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Click4more: Κορονοϊός: Συνεχίζονται κανονικά οι εμβολιασμοί με Astrazeneca χωρίς όρια ηλικίας – Όλα τα εμβόλια διαθέσιμα στους 30-34 ετών από το Σάββατο

Σύμφωνα με Ελπινίκη Ταβιανάτου, διοικήτρια Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», η οποία μίλησε στο MEGA, ο νεαρός «έχει βγει από τον αναπνευστήρα, δεν έχει αποσωληνωθεί, αλλά είναι καλά τα νέα».

Στόχος των γιατρών, είναι να «αποσωληνωθεί σύντομα», κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει μόλις ξυπνήσει.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Mega.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Έκλεψαν από ηλικιωμένη στην Θεσσαλονίκη 100.000 ευρώ με το «κόλπο» του λογιστή – Είχε θάψει τα χρήματα στον κήπο
Ο 22χρονος που συνελήφθη, με το πρόσχημα ότι είναι συνεργάτης λογιστή, μετέβη στο σπίτι 76χρονης, σε χωριό του Νομού Θεσσαλονίκης και άρπαξε τις οικονομίες της
Περιπολικό