Ελλάδα

Κορονοϊός: Αγωνία για τον 17χρονο που δίνει τη μάχη στην ΜΕΘ (video)

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο κόκκινη η αγωνία για ένα αγόρι μόλις 17 ετών που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός».

Το παιδί διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊός και κάποιες ημέρες αργότερα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να διασωληνωθεί.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό εάν το παιδί αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα υγείας και εάν είχε νοσήσει κάποιο άτομο από το οικογενειακό του περιβάλλον.

Click4more: Κορονοϊός: Συνεχίζονται κανονικά οι εμβολιασμοί με Astrazeneca χωρίς όρια ηλικίας – Όλα τα εμβόλια διαθέσιμα στους 30-34 ετών από το Σάββατο

Σύμφωνα με Ελπινίκη Ταβιανάτου, διοικήτρια Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός», η οποία μίλησε στο MEGA, ο νεαρός «έχει βγει από τον αναπνευστήρα, δεν έχει αποσωληνωθεί, αλλά είναι καλά τα νέα».

Στόχος των γιατρών, είναι να «αποσωληνωθεί σύντομα», κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει μόλις ξυπνήσει.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: Mega.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τον γύρο του κόσμου κάνει το θρίλερ με το drone που βρέθηκε στη Λευκάδα - Όλα τα σενάρια και η σχέση με τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Πραγματικά φανταστικό σενάριο» χαρακτηρίζουν πηγές του Λιμενικού αλβανικό δημοσίευμα που κάνει λόγο ότι το drone εξαπολύθηκε από πλοίο στο Ιόνιο ή από χερσαία πλατφόρμα
Drone
25