Ελλάδα

Κορονοϊός: Ακόμα δύο νεκροί στη χώρα μας, ο ένας 45 ετών – Συνολικά 254

Μεγαλώνει η λίστα των θυμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας, που πλέον έφτασαν τα 254. 

Τελευταία θύματα, δύο άνδρες 74 και 45 ετών. Συγκεκριμένα, 74χρονος, ο οποίος νοσηλεύτηκε στην Καρδιολογική μονάδα του Νοσοκομείου “Γεννηματά” Αθηνών, στις 12 Αυγούστου, κατέληξε την αμέσως επόμενη ημέρα, στις 13 Αυγούστου.
Το δεύτερο θύμα κορονοϊού, που δηλώθηκε σήμερα, αφορά 45χρονο που εισήχθη στο νοσοκομείο “Παμμακάριστος” στις 29 Ιουλίου και κατέληξε στις 4 Αυγούστου.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης ο «Κίμων» θα πλεύσει από την Πειραϊκή - Συνοδεία οι ανάστροφες πλώρες των «Ολυμπιάς» - «Αβέρωφ»
Το ελληνικό πλοίο θα συνοδεύουν οι ανάστροφες πλώρες του ιστορικού θωρακισμένου καταδρομικού «Αβέρωφ» και της αθηναϊκής τριήρους «Ολυμπιάς»
Η φρεγάτα «Κίμων» του Πολεμικού Ναυτικού
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» κάνει νέα έκκληση με βίντεο - μήνυμα κοινωνικής λειτουργού προς τη 16χρονη Λόρα
Το μήνυμα έχει έναν και μόνο στόχο: Να νιώσει η Λόρα ότι δεν είναι μόνη και ότι μπορεί, αν το επιθυμεί, να επικοινωνήσει με ανθρώπους που ενδιαφέρονται πραγματικά για την ασφάλειά της
Η 16χρονη Λόρα