Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Κορονοϊός: Ακραίοι αρνητές καλούν σε ένοπλη εγρήγορση και απειλούν με εκτελέσεις

Κορονοϊός: Ακραίοι αρνητές

Ακόμη και με εκτελέσεις (!) απειλούν οι αρνητές του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού -και της… πραγματικότητας- ενώ παράλληλα καλούν σε ένοπλη εγρήγορση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν σε ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, οργανωμένες ομάδες αρνητών δεν διστάζουν να υπογράψουν δήθεν ιερές δηλώσεις με τις οποίες θα πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, φτάνοντας στα άκρα. Εκτός από τις εκτελέσεις, καλούν και σε ένοπλη εγρήγορση, καθώς η δράση τους παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις!

Οι αρνητές που εκτραχύνονται

Ένας από τους υποστηρικτές του άνδρα που καλεί σε ξεσηκωμό, είχε αναρτήσει στο παρελθόν βίντεο στα social media με τα οποία επιδείκνυε τα στρατιωτικού τύπου μαχαίρια του, ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή τους στο στόχαστρο μπαίνουν και οι εισαγγελείς.

Ο τελευταίος πολιτικός που απειλήθηκε, είναι ο δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, όπως αποκαλύπτει έγγραφο που βρίσκεται στην κατοχή της ΕΡΤ, με ημερομηνία 10 Δεκεμβρίου 2021.

Σε επικοινωνία του καναλιού με τον δήμο Κιλκίς, αναφέρθηκε ότι το έγγραφο παρελήφθη από αντιδήμαρχο που το πρωτοκόλλησε, ενώ ενήμερες είναι οι αστυνομικές και δικαστικές Αρχές. Στις έρευνες για τη χαρτογράφηση των επικίνδυνων πυρήνων αρνητών σε όλη τη χώρα συμμετέχουν η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και η ΕΥΠ.

Το προηγούμενο με τους «Θεματοφύλακες»

Τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν είναι πρωτόγνωρα στην Ελλάδα, καθώς δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που οι αυτοαποκαλούμενοι «Θεματοφύλακες τους Συντάγματος» εισέβαλαν σε Γυμνάσιο στο Αιγίνιο Πιερίας, προχωρώντας στη «σύλληψη» του διευθυντή της σχολικής μονάδας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν με βαρύτατες κατηγορίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κατερίνης. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της αρπαγής από κοινού, της βίας κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων από κοινού, της διατάραξης της λειτουργίας της Υπηρεσίας από κοινού, παραβίασης μέτρων για την πρόληψη ασθενειών από κοινού, απειλής, συκοφαντικής δυσφήμησης, της απλής σωματικής βλάβης και για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις