Ελλάδα

Κορονοϊός: Άμεσο εμβολιασμό ζητούν οι εργαζόμενοι σε αστικές συγκοινωνίες και σούπερ μάρκετ

Με επιστολές και αιτήματά τους στα υπουργεία Μεταφορών και Υγείας, οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες ζητούν τον άμεσο εμβολιασμό τους κατά του κορονοϊού.

Και αυτό γιατί όπως λένε βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega ο Απόστολος Ραυτόπουλος, πρόεδρος τεχνικών και εργαζομένων ΟΑΣΑ – ΟΣΥ, σημείωσε ότι το αίτημα προς τα υπουργεία να μετατραπεί σε εμβολιαστικό κέντρο για τους εργαζομένους το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ έχει γίνει δεκτό, ωστόσο υπάρχουν ζητήματα με την αποθήκευση των εμβολίων.

Επίσης και οι εργαζόμενοι σε σουπερμάρκετ ζητούν τον άμεσο εμβολιασμό τους καθώς έρχονται καθημερινά σε επαφή με πολύ κόσμο. Σύμφωνα με τον Γιάννη Μπουλέρο, εργαζόμενο σε σουπερμάρκετ, υπάρχει άμεσος κίνδυνος των εργαζομένων αλλά και των καταναλωτών αφού καθημερινά χιλιάδες κόσμου επισκέπτονται τα καταστήματα για προμήθειες των βασικών τους ειδών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με τους αστυνομικούς μέσα σε καταυλισμό Ρομά στη Θεσσαλονίκη - Eντατικοί έλεγχοι στα αυτοκίνητα των κατοίκων
Μήνυμα ειρήνης από τους εκπροσώπους του καταυλισμού - Ανησυχία από τους Ρομά για τους ελέγχους μέσα στα σπίτια καθώς στον καταυλισμό υπάρχουν 500 παιδιά
Αστυνομικοί
Γρίφος με το καμένο αυτοκίνητο και την απανθρακωμένη σορό στη Βοιωτία - Τα σενάρια που εξετάζει η αστυνομία
Στη φωτογραφία που εξασφάλισε το newsit.gr φαίνεται το καμένο αυτοκίνητο, στο πίσω κάθισμα του οποίου βρέθηκε το πτώμα του άνδρα - Εξετάζεται η σύνδεση με τη δολοφονία του 42χρονου στην Αράχωβα
Το καμένο αυτοκίνητο στη Βοιωτία