Ελλάδα

Κορονοϊός: Αναβρασμός στα νοσοκομεία – Υψηλό το ποσοστό υγειονομικών που δεν θέλουν να εμβολιαστούν

Προβληματισμός για τα στοιχεία που έφερε στο "φως" της δημοσιότητας ο ΑΝΤ1. Η χώρα μας μετρά αντίστροφα για την άφιξη του εμβολίου κατά του κορονοϊού.

Οι εργαζόμενοι στο χώρο της υγείας είναι οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν κατά του κορονοϊού, σύμφωνα με το πλάνο της κυβέρνησης, ωστόσο -όπως προκύπτει από τα στοιχεία 12 δημόσιων νοσοκομείων που προβλήθηκαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1- το ποσοστό των υγειονομικών που δεν θέλει να κάνει το εμβόλιο είναι πολύ υψηλό.

Click4more: Κορονοϊός: Σταθερά υψηλός ο αριθμός των διασωληνωμένων – Πού εντοπίζονται τα 901 νέα κρούσματα

Ενδεικτικά, στο νοσοκομείο της Λειβαδιάς, το 36,42% λέει ότι θα κάνει το εμβόλιο του κορονοϊού, ενώ το 61,81% δηλώνει αρνητικό. Στην Καρδίτσα, τα ποσοστά είναι 41,59% και 58,41% αντίστοιχα. Το χαμηλότερο ποσοστό υγειονομικών που δήλωσαν θετικοί στο να εμβολιαστούν εμφανίζεται στο νοσοκομείο της Λάρισας και είναι 22,93%.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι» λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μετά το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
«Το πόρισμα καταδεικνύει ξεκάθαρα διοικητικό αλαλούμ, πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και ανυπαρξία συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων στελεχών της ΥΠΑ»
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4 Ιανουαρίου όταν έκλεισε το FIR Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος
Μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της Καρυστιανού, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα