Ελλάδα

Κορονοϊός: Δωρεά φορητού αναπνευστήρα στο Νοσοκομείο Δράμας από τους δικηγόρους

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ένας φορητός αναπνευστήρας θα δοθεί ως δωρεά από τη Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Στόχος, η κάλυψη των οξυμένων αναγκών του Νοσοκομείου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει έντονα το νομό.

Η Συντονιστική Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη (26.11.2020) με τηλεδιάσκεψη και αποφάσισε, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας κ. Αναστάσιου Πούλιου, την δωρεά. Τη σχετική δαπάνη ανέλαβε να καλύψει ο Πρόεδρος της Ολομέλειας, Δημήτρης Βερβεσός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύλλογος συγγενών θανόντων στο Μάτι: Οι καταδικασμένοι διεκδικούν ελαφρύνσεις, τα θύματα δεν επανέρχονται
«Ο έντιμος βίος δεν μπορεί να μετριέται μόνο από το τυπικό λευκό ποινικό μητρώο, αλλά και από το ουσιαστικό βάρος της ευθύνης απέναντι σε κάθε ανθρώπινη ζωή»
Φωτιά στο Μάτι