Ελλάδα

Κορονοϊός: Δωρεά φορητού αναπνευστήρα στο Νοσοκομείο Δράμας από τους δικηγόρους

Ένας φορητός αναπνευστήρας θα δοθεί ως δωρεά από τη Συντονιστική Επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας. Στόχος, η κάλυψη των οξυμένων αναγκών του Νοσοκομείου, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού που πλήττει έντονα το νομό.

Η Συντονιστική Επιτροπή συνεδρίασε σήμερα, Πέμπτη (26.11.2020) με τηλεδιάσκεψη και αποφάσισε, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Δράμας κ. Αναστάσιου Πούλιου, την δωρεά. Τη σχετική δαπάνη ανέλαβε να καλύψει ο Πρόεδρος της Ολομέλειας, Δημήτρης Βερβεσός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μεγάλη αναζωπύρωση στην Ιεράπετρα στα Φέρμα - 9 μποφόρ οι ριπές των ανέμων, απομακρύνθηκαν 5.000 τουρίστες
Δύσκολες οι πυρομετεωρολογικές συνθήκες στην περιοχή μέχρι το πρωί της Παρασκευής - Μεγάλες ζημιές σε σπίτια και επιχειρήσεις - Τεράστιες δυνάμεις της πυροσβεστικής στην Ιεράπετρα
Μεγάλη φωτιά στην Ιεράπετρα
Ανανεώθηκε πριν 1 ώρα
1
Θερμικός θόλος φέρνει καύσωνα διαρκείας στην Ελλάδα με θερμοκρασίες έως 43°C - Ακραίος κίνδυνος πυρκαγιάς
Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έκανε μια ανάρτηση αναφέροντας πως: «Από το Σαββατοκύριακοο θερμικός θόλος θα στραφεί και προς τη χώρα μας με αποτέλεσμα τη μεταφορά των πολύ θερμών αερίων μαζών»
Φωτογραφία αρχείου 14