Ελλάδα

Κορονοϊός: Δυο νεκροί σε λίγες ώρες – Πέθανε 83χρονος στο Αττικόν

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μεγαλώνει κι άλλο η λίστα του θανάτου από τον κορονοϊό στη χώρα μας. Μέσα σε λίγες ώρες έφυγαν από τη ζωή δυο άνθρωποι.

Μετά τον 74χρονο στο νοσοκομείο Σωτηρία, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα (07.09.2020) κατέληξε άλλος ένας ασθενής, ένας άνδρας 83 ετών από την Αθήνα.

Click4more Μάσκα: Η απάντηση στις θεωρίες συνωμοσίας – «Δεν είναι κλειστό κύκλωμα να περιορίζει το οξυγόνο»

Ο 83χρονος νοσηλευόταν στην Εντατική του νοσοκομείο Αττικόν και ήταν διασωληνωμένος.

Νωρίτερα, είχε γίνει γνωστός ο θάνατος ενός 74χρονου, που νοσηλευόταν στην Εντατική του νοσοκομείου Σωτηρία από τις 27 Αυγούστου. Ο άνδρας είναι υποκείμενα νοσήματα.

Με τους δυο τελευταίους θανάτους, ο αριθμός των θυμάτων από την πανδημία στη χώρα μας αυξήθηκε στους 287.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Θεσσαλονίκη: «Τον έριξαν κάτω και συνέχισαν να τον χτυπάνε» λένε οι γονείς του 12χρονου που ξυλοκοπήθηκε από 5 ανήλικους στο γήπεδο «Άλκης Καμπανός»
«Με κάλεσε και πήγα και είδα καμιά δεκαριά άτομα από πάνω του. Ήταν χτυπημένος. Το παιδί χρειάζεται ψυχολογική υποστήριξη», λέει στο newsit.gr ο πατέρας του 12χρονου
Επεισόδιο με ανήλικους σε γήπεδο της Θεσσαλονίκης
«Δαίδαλος»: Σε λειτουργία ο εθνικός υπερυπολογιστής – Τα εγκαίνια από Μητσοτάκη και Παπαστεργίου στο Λαύριο
Στόχος η αξιοποίηση της υπολογιστικής ισχύος στην έρευνα, την επιχειρηματικότητα και τις δημόσιες υπηρεσίες - Τον Δεκέμβριο αναμένεται η διάθεση των πρώτων υπηρεσιών
O Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Δημήτρη Παπαστεργίου 6
Δίκη για τα Τέμπη: Η συγκλονιστική κατάθεση επιβάτη στο δεύτερο βαγόνι – «Θυμάμαι να χτυπάω δεξιά και αριστερά, δεν μπορούσα να πάρω ανάσα»
«Αυτό που θυμάμαι είναι ένας καπνός σκούρος που έβγαινε από τη φωτιά και τη φλόγα που ξεπήδησε σε συνδυασμό με τις φωνές των ανθρώπων»
Δίκη για τα Τέμπη