Ελλάδα

Κορονοϊός: Έφοδος σε δύο οίκους ανοχής στην Αττική – Συλλήψεις εργαζομένων, πρόστιμα σε πελάτες

Την ώρα που η Αττική βουλιάζει στον κορονοϊό κάποιοι οίκοι ανοχής αγνόησαν τα μέτρα, ήταν ανοιχτοί και δεχόταν κανονικά πελάτες.

Συγκεκριμένα σε επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.ΜΕ.Α.) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε δυο σημεία στην Αττική, εντοπίστηκαν να λειτουργούν οίκοι ανοχής, προσφέροντας υπηρεσίες σε πελάτες.

Εγινε επέμβαση των ελεγκτικών δυνάμεων: α) σε studio επί της Λ. Αθηνών 373, όπου συνελήφθησαν 3 κοπέλες και η υπεύθυνη του οίκου ανοχής και β) σε studio επί της Λ. Συγγρού 232, όπου συνελήφθησαν 4 κοπέλες και η υπεύθυνη.

Και στις δυο περιπτώσεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους, από 5.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις, από 3.000 ευρώ στις υπεύθυνες και από 300 ευρώ στους πελάτες.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Παράσταση υποστήριξης κατηγορίας για τους 3 σταθμάρχες και τον επιθεωρητή δήλωσε το δημόσιο στη δίκη για τα Τέμπη
«Κάποιοι έχουν επιτύχει η δίκη για το έγκλημα των Τεμπών να διεξάγεται με τις περισσότερες παραβιάσεις του κράτους δικαίου που έχουν σημειωθεί σε ολόκληρη τη μεταπολίτευση», δήλωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου
Δίκη Τέμπη, Λάρισα