Ελλάδα

Κορονοϊός: Έφοδος σε δύο οίκους ανοχής στην Αττική – Συλλήψεις εργαζομένων, πρόστιμα σε πελάτες

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Την ώρα που η Αττική βουλιάζει στον κορονοϊό κάποιοι οίκοι ανοχής αγνόησαν τα μέτρα, ήταν ανοιχτοί και δεχόταν κανονικά πελάτες.

Συγκεκριμένα σε επιχείρηση της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.ΜΕ.Α.) του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων που πραγματοποιήθηκε ταυτόχρονα σε δυο σημεία στην Αττική, εντοπίστηκαν να λειτουργούν οίκοι ανοχής, προσφέροντας υπηρεσίες σε πελάτες.

Εγινε επέμβαση των ελεγκτικών δυνάμεων: α) σε studio επί της Λ. Αθηνών 373, όπου συνελήφθησαν 3 κοπέλες και η υπεύθυνη του οίκου ανοχής και β) σε studio επί της Λ. Συγγρού 232, όπου συνελήφθησαν 4 κοπέλες και η υπεύθυνη.

Και στις δυο περιπτώσεις βεβαιώθηκαν πρόστιμα ύψους, από 5.000 ευρώ για τις επιχειρήσεις, από 3.000 ευρώ στις υπεύθυνες και από 300 ευρώ στους πελάτες.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ο Γιώργος Μαζωνάκης δεν ζούσε, του χορηγήσαμε οξυγόνο» - Τι λέει ο διασώστης που εντόπισε τον τραγουδιστή μέσα στην κλινική
«Οι δύο γιατροί μας είπαν ότι ο Γιώργος Μαζωνάκης πήγε για μια θεραπεία και πριν ξεκινήσει υπέστη καρδιακή ανακοπή και ότι ξεκινήσανε να κάνουν και αυτοί προσπάθειες αναζωογόνησης» λέει ο διασώστης που μετέφερε τον τραγουδιστή στο Ελπίς
Γιώργος Μαζωνάκης
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Τον είδα το Σάββατο, ήταν τρεις μέρες άυπνος, δεν ήταν καλά» λέει στενός φίλος του στο newsit.gr
Στενός φίλος του καλλιτέχνη μιλώντας στο newsit.gr αποκάλυψε ότι και ο ίδιος είχε υποβληθεί σε πλασμαφαίρεση - «Φοβάμαι ότι μπορεί να έπαθε θρόμβωση, να βούλωσε κάποια αρτηρία»
Γιώργος Μαζωνάκης 10
Αργολίδα: Πέθανε ο ιερέας που είχε καταρρεύσει στη διάρκεια της θείας λειτουργίας τον Αύγουστο
Το μεσημέρι, μετά από έντονη αδιαθεσία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ναυπλίου, όπου παρά τις επίμονες προσπάθειες των γιατρών δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει
Εκοιμήθη ο εφημέριος του Αγίου Δημητρίου στην Πουλλακίδα Αργολίδας