Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Κορονοϊός: Εξιτήριο για την αγιογράφο της Μυκόνου

Κορονοϊός: Εξιτήριο για την αγιογράφο της Μυκόνου

Νικήτρια από τη μάχη με τον κορονοϊό βγήκε γνωστή αγιογράφος από τη Μύκονο, η οποία είχε νοσήσει ύστερα από επαφή με μια 69χρονη γυναίκα, που ήταν το πρώτο διαγνωσμένο κρούσμα του νησιού.

Η 42χρόνη αγιογράφος ήταν το δεύτερο κρούσμα στο κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων και είχε μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στην Αθήνα και από στο νοσοκομείο Σωτηρία.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός στη Μυκόνο, ενώ ο δήμαρχος του νησιού μέσω τηλεοπτικού σποτ, κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει σπίτι για να διακοπεί η αλυσίδα μετάδοσης του κορονοϊού

Η 42χρονη, πάλεψε για 10 μέρες με τη φονική νόσο και κατάφερε να το ξεπεράσει. Συγγενικό της πρόσωπο μίλησε αποκλειστικά στο live news για το αίσιο τέλος της περιπέτειας της.Η αγιογράφος, πήρε χθες εξιτήριο από το νοσοκομείο και προσπαθεί να ανακτήσει τις δυνάμεις της.

Στη Μυτιλήνη τώρα οι ονειρικές διακοπές στην Ταϋλάνδη, κατέληξαν σε εφιάλτη για ένα ζευγάρι από τη Μυτιλήνη. Κατά την επιστροφή τους στο νησί διαγνώστηκαν και οι δυο με κορονοϊό.

Η 68χρονη γυναίκα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης με βαριά πνευμονία, ενώ ο 70χρονος άνδρας της είναι σε καραντίνα στο σπίτι. Το ζευγάρι παρουσίασε συμπτώματα μετά από 7 ημέρες κατά την επιστροφή τους και δεν είχε έρθει σε επαφή με άλλο κόσμο.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις