Ελλάδα

Κορονοϊός: Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το λάθος με τα κρούσματα

Αλαλούμ επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης (09.06.2021), με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα στοιχεία του τελευταίου 24ωρου, αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας. 

Ο ΕΟΔΥ έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία αλλά ήταν… καρμπόν με τα χθεσινά! Για την ακρίβεια το μόνο που άλλαζε, ήταν ο αριθμός των κρουσμάτων. Χθες ανακοινώθηκαν 1.339 ενώ σήμερα 1.399. Όλα τα υπόλοιπα… ολόιδια. 30 νεκροί χθες και σήμερα, 381 διασωληνωμένοι χθες και σήμερα, ολόιδια γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις, στον ΕΟΔΥ προφανώς κατάλαβαν το λάθος και «κατέβασαν» τη σχετική ενημέρωση, ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, εξηγώντας πως το λάθος οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα.

“Λόγω τεχνικού προβλήματος αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ στις 17:30 μη επικαιροποιημένο αρχείο για τη σημερινή Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) ISO WEEK 22. Μέσα σε λίγα λεπτά πραγματοποιήθηκε ορθή επανάληψη”, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΔΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Το ψυχικό αποτύπωμα που άφησε η τραγωδία και η δύσκολη πορεία της επόμενης μέρας
«Αυτό που πονά περισσότερο είναι η αίσθηση ότι ο κόσμος συνεχίζει ενώ η δική τους ζωή έχει παγώσει. Εκεί εμφανίζεται η μοναξιά του πένθους» εξηγεί η ψυχολόγος Γεωργία Γκοβίνα
Έκρηξη στο εργοστάσιο Βιολάντα
Φοινικούντα: Αγωγή για να κηρυχθεί ανάξιος κληρονόμος ο ανιψιός του ιδιοκτήτη
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, συγγενικό πρόσωπο της οικογένειας έχει ξεκινήσει επαφές με τοπικούς φορείς, εξετάζοντας το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας του κάμπινγκ ενόψει της νέας τουριστικής περιόδου
Ο ανιψιός του 68χρονου ιδιοκτήτη κάμπινγκ που δολοφονήθηκε στην Φοινικούντα 6
Το χαμένο κινητό πρόδωσε την μητέρα στον Βόλο που κατηγορείται για παιδική πορνογραφία με θύμα την κόρη της
Η συσκευή βρέθηκε από έναν πολίτη, ο οποίος διαπίστωσε ότι το τηλέφωνο δεν ήταν κλειδωμένο και, ερευνώντας το, εντόπισε εννέα φωτογραφίες της 7χρονης κόρης της γυναίκας σε γυμνές στάσεις
Θλιμμένο κορίτσι