Ελλάδα

Κορονοϊός: Η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για το λάθος με τα κρούσματα

Αλαλούμ επικράτησε το απόγευμα της Τετάρτης (09.06.2021), με την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για τα στοιχεία του τελευταίου 24ωρου, αναφορικά με την εξάπλωση του κορονοϊού στη χώρα μας. 

Ο ΕΟΔΥ έδωσε στην δημοσιότητα τα στοιχεία αλλά ήταν… καρμπόν με τα χθεσινά! Για την ακρίβεια το μόνο που άλλαζε, ήταν ο αριθμός των κρουσμάτων. Χθες ανακοινώθηκαν 1.339 ενώ σήμερα 1.399. Όλα τα υπόλοιπα… ολόιδια. 30 νεκροί χθες και σήμερα, 381 διασωληνωμένοι χθες και σήμερα, ολόιδια γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων σε ολόκληρη τη χώρα.

Λίγη ώρα μετά τις ανακοινώσεις, στον ΕΟΔΥ προφανώς κατάλαβαν το λάθος και «κατέβασαν» τη σχετική ενημέρωση, ενώ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση, εξηγώντας πως το λάθος οφειλόταν σε τεχνικό πρόβλημα.

“Λόγω τεχνικού προβλήματος αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ στις 17:30 μη επικαιροποιημένο αρχείο για τη σημερινή Ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό (COVID-19) ISO WEEK 22. Μέσα σε λίγα λεπτά πραγματοποιήθηκε ορθή επανάληψη”, αναφέρει η ανακοίνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ Ο ΕΟΔΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ξεσπά η κόρη της 75χρονης που δολοφονήθηκε στη Σλααμίνα - «Η νύφη δεν μπορούσε να κουνήσει το χέρι της μια μέρα μετά, έλεγε ότι έχει αυτοάνοσο»
«Μία γυναίκα ανήμπορη, επί 40 λεπτά την παρακάλαγε να την αφήσει, της ζητούσε έλεος και και η 46χρονη είχε φάει ψωμί από τη μάνα μου» λέει η κόρη της άτυχης ηλικιωμένης
Η γυναίκα που ομολόγησε η δολοφονία της 75χρονης
Ηχητικά ντοκουμέντα από την στυγερή δολοφονία της 75χρονης στην Σαλαμίνα - «Στα έδωσα τα λεφτά αγόρι μου, να με σκοτώσεις θες;»
Η 46χρονη ακούγεται να ρωτά την 75χρονη δύο φορές «Που είναι τα λεφτά;» και τότε η πεθερά της τής απαντά: «Πάρε τα λεφτά και φύγε, σε παρακαλώ μην με σκοτώνεις»
Η 75χρονη που δολοφονήθηκε στη Σαλαμίνα και ο σύζυγός της