Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός – Η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη συγκλονίζει: Εύχομαι στους «παντογνώστες» να μη νοσήσουν

Κορονοϊός – Η δημοσιογράφος Κάτια Νιάκαρη συγκλονίζει: Εύχομαι στους «παντογνώστες» να μη νοσήσουν

Μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία δίνει εδώ και 10 μέρες η δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Κάτια Νιάκαρη. Και την Κυριακή (27.12.2020), πρώτη μέρα των εμβολιασμών, με όσα άκουσε και διάβασε, θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους… «παντογνώστες».

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ ανέβασε στον λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία με την ίδια στο κρεβάτι του νοσοκομείου και τους ορούς στο χέρι. Υψώνει τον αντίχειρα του αριστερού της χεριού και χαμογελάει. Και με το κείμενό της στέλνει μήνυμα σε όσους έχουν κάτι να πουν, σαν να τα ξέρουν όλα, για τον κορονοϊό κι όχι μόνο.

Click4more Δεύτερη μέρα εμβολιασμών κατά του κορονοϊού – Το σχέδιο για το επόμενο διάστημα

Εύχεται στους «παντογνώστες» όπως λέει να μη νοσήσουν ποτέ. Αποφάσισε να καταθέσει τη δική της εμπειρία μετά τις… «μπαρούφες σχετικά με τα εμβόλια». Χαρακτηρίζει τον κορονοϊό τον ιό «του πόνου, του φόβου και της μοναξιάς». Γιατί περνάνε μέρες, όπως λέει, και αντί να γίνεσαι καλύτερα, γίνεσαι χειρότερα.

Γράφει η Κάτια Νιάκαρη: «Αύριο κλείνω 10 μέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο… Αποφάσισα να γράψω δυο λόγια γιατί σήμερα είδα τόσες μπαρούφες σχετικά με τα εμβόλια που δεν ήξερα αν έπρεπε να γελάσω ή να κλάψω. Εύχομαι κανείς από όλους εσάς τους «παντογνώστες» να μην νοσήσει από κορονοϊό… είναι ο ιός τριών βασικών χαρακτηριστικών: του πόνου, του φόβου και της μοναξιάς… περνάνε μέρες και αντί να γίνεσαι καλύτερα, χειροτερεύεις… δεν ξέρεις τι θα αντιμετωπίσεις και ακούς ιστορίες που σου κόβουν την ανάσα -ακόμα περισσότερο -. Δίνεται μια τεράστια μάχη…. Ας ευγνωμονούμε γι’ αυτό το εμβόλιο και ας ελπίσουμε να είναι η λύση !!!!!».

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις