Ελλάδα

Κορονοϊός – Κικίλιας: Ο εμβολιασμός ο μόνος τρόπος για να μην έχουμε 4ο κύμα

Νέο σαφές μήνυμα στέλνει ο Βασίλης Κικίλιας. Ο υπουργός Υγείας τονίζει ότι «ο εμβολιασμός είναι ο μόνος τρόπος για να πάρουμε πίσω τις ζωές μας».

Σε άρθρο του στην εφημερίδα «Βραδυνή» ο Βασίλης Κικίλιας διαπιστώνει, παράλληλα, ότι οι εμβολιασμοί προχωρούν με ταχείς ρυθμούς και τα εμβόλια που έρχονται μπαίνουν κατευθείαν στις εμβολιαστικές γραμμές.

Υπογραμμίζει, επίσης, ότι οι πολίτες άνω των 60 ετών είναι πλέον εμβολιασμένοι σε ποσοστό άνω του 70% – 75%. «Εμβολιάστηκαν στην συντριπτική τους πλειονότητα οι ευπαθείς ομάδες, οι συνάνθρωποί μας που έχουν ανάγκη».

Ο υπουργός Υγείας τονίζει ότι, ακόμη, ότι «ο εμβολιασμός είναι μόνος δρόμος για να βγούμε από την πανδημία, ο μόνος τρόπος για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Όλη η αυτή προσπάθεια, όλες αυτές οι θυσίες που κάναμε τους τελευταίους 15 μήνες, δεν πρέπει να πάνε στράφι…

Click4more: Προνόμια για εμβολιασμένους… ante portas – Σκέψεις ακόμη και για λοταρία και δώρα

… Τώρα που η πλατφόρμα εμβολιασμών είναι ανοιχτή για όλες τις ηλικιακές ομάδες, πρέπει όλοι να κλείσουν άμεσα ραντεβού και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού να έχουμε καταφέρει να χτίσουμε το αναγκαίο τείχος ανοσίας», κατέληξε στο άρθρο του ο Βασίλης Κικίλιας.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συγκλονίζει η 40χρονη που τραυματίστηκε στο κεφάλι στο Κιάτο: «Το μηχάνημα μου έπιασε τα μαλλιά, θα είχε φύγει όλο το πρόσωπο»
«Μπήκα στο χειρουργείο και μ’ έχουνε ράψει, περιμένουμε να δούμε αν θα κολλήσει, ήταν η πρώτη μου μέρα και έγινε το κακό» λέει η 40χρονη στο newsit.gr
Ασθενοφόρο
Δικηγορικοί σύλλογοι για δίκη Τεμπών: Συγκεκριμένη δικηγόρος κινήθηκε εκτός δεοντολογίας, λένε «φωτογραφίζοντας» τη Ζωή Κωνσταντοπούλου
«Η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων δεν πρόκειται να εργαλειοποιηθεί ούτε να υποκύψει σε ιδιοτελείς επιδιώξεις ή σκοπιμότητες»
Δίκη για την τραγωδία στα Τέμπη 9