Ελλάδα

Κορονοϊός: Ξεφεύγει η κατάσταση – 407 νέα κρούσματα και 4 νεκροί την Τετάρτη

20.947 τα συνολικά κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός στη χώρα. 424 θάνατοι από την αρχή της πανδημίας. 88 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πάνω από 400 κρούσματα που προκαλεί ο κορονοϊός σημειώθηκαν σήμερα στην Ελλάδα καθώς το κοντέρ έγραψε 407 νέα και 4 νεκρούς το τελευταίο 24ωρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΟΔΥ για την πορεία που ακολουθεί ο κορονοϊός: Σήμερα ανακοινώνουμε 407 νέα κρούσματα του νέου ιού στη χώρα, εκ των οποίων 56 συνδέονται με γνωστές συρροές και 25 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων είναι 20947, εκ των οποίων το 55.9% άνδρες.

3150 (15.0%) θεωρούνται σχετιζόμενα με ταξίδι από το εξωτερικό και 8559 (40.9%) είναι σχετιζόμενα με ήδη γνωστό κρούσμα.

88 συμπολίτες μας νοσηλεύονται διασωληνωμένοι. Η διάμεση ηλικία τους είναι 67 ετών. 24 (27.3%) είναι γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. To 90.9%, των διασωληνωμένων, έχει υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι 70 ετών και άνω. 232 ασθενείς έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ.

Τέλος, έχουμε 4 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 424 θανάτους συνολικά στη χώρα. 158 (37.3%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 78 έτη και το 96.5% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

Δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του ΕΟΔΥ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στο μικροσκόπιο η διεθνής ομάδα χάκερ KillSec: Το USB με τις συνομιλίες και τα ευρήματα των αρχών στο σπίτι του 18χρονου προγραμματιστή
Από το σπίτι κατασχέθηκαν ένας φορητός υπολογιστής, τέσσερα κινητά τηλέφωνα, δύο σκληροί δίσκοι, δύο USB sticks και μία ατζέντα με χειρόγραφες σημειώσεις
Χάκερ
H Νατάσα Παζαΐτη στο Race for the Cure μαζί με τα δίδυμα παιδιά της, Αλίκη και Αλέξανδρο
Η συμμετοχή της ομάδας της στο Race for the Cure έχει ως στόχο να ενώσει γυναίκες που νοσούν, γυναίκες που έχουν νικήσει τη νόσο του καρκίνου του μαστού, αλλά και όλους όσοι στηρίζουν τη σημασία της πρόληψης
Αλέξανδρος Καραμανλής-Νατάσα Παζαΐτη-Αλίκη Καραμανλή
Η Κρήτη μετρά τις πληγές της από την κακοκαιρία: Ασταμάτητη βροχή, πλημμύρες και απομάκρυνση 47 ατόμων από ξενοδοχεία στην Ιεράπετρα
Ανυπολόγιστες ζημιές σε όλο το νησί, καταστράφηκαν καλλιέργειες, πνίγηκαν στην λάσπη σπίτια και επιχειρήσεις
ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΟΥΡΙΔΑΚΗΣ
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες