Ελλάδα

Κορονοϊός – Λύματα: Αύξηση 49% στο ιικό φορτίο στην Κέρκυρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Πτωτικές τάσεις στο ιικό φορτίο του κορονοϊού στα λύματα καταγράφεται στις περισσότερες περιοχές που ελέγχθηκαν από το εθνικό Δίκτυο Επιδημιολογίας Λυμάτων (ΕΔΕΛ) του ΕΟΔΥ την εβδομάδα 4-10 Απριλίου 2022.

Συγκεκριμένα αυξητικές τάσεις παρατηρήθηκαν στο ιικό φορτίο σε 3 περιοχές, πτωτικές σε επτά και σταθεροποιητικές σε 3 περιοχές που ελέγχθηκαν από το ΕΔΕΛ.

Συγκεκριμένα καθαρά αυξητικές τάσεις παρατηρήθηκαν στα Ιωάννινα (+33%) και στην Κέρκυρα (+49%), ενώ οριακή ήταν η αύξηση στο Βόλο (+25%).

Καθαρά πτωτικές τάσεις παρατηρήθηκαν στη Θεσσαλονίκη (-39%) και στον ΆγιοΝικόλαο (-71%), ενώ οριακή ήταν η μείωση στα Χανιά (-12%), στην Ξάνθη (-21%), στο Ηράκλειο (-22%) και στην Πάτρα (-25%).

Το ιικό φορτίο των αστικών λυμάτων παρέμεινε ουσιαστικά σταθερό στην Περιφέρεια Αττικής (+5%), στη Λάρισα (-5%) και στην Αλεξανδρούπολη (-7%).

lumata

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κόρινθος: Κατέρρευσε 42χρονος κατά τη διάρκεια πεζοπορίας – Μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο
Ο άνδρας αισθάνθηκε ξαφνική αδιαθεσία στην περιοχή της Αλμυρής - Ο 37χρονος που ήταν μαζί του κάλεσε σε βοήθεια και στήθηκε επιχείρηση για τη μεταφορά του
Διάσωση
Δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος συνελήφθησαν για διακίνηση ναρκωτικών σε Θησείο και Κεραμεικού
Κατασχέθηκαν 12 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 3 αεροβόλα πιστόλια, 3 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, αντιασφυξιογόνα μάσκα, σιδερογροθιά, μεταλλικά σφαιρίδια, 3 τρίφτες κάνναβης και 135 ευρώ
αστυνομικοι της ομάδας ΔΙΑΣ