Ελλάδα

Κορονοϊός: Μαγνησία και Έβρος μπαίνουν στο κόκκινο – «Αλλάζει χρώμα» η Αθήνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Τα τελευταία δεδομένα για την πανδημία του κορονοϊού αλλάζουν τον Επιδημιολογικό Χάρτη της χώρας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πολιτική Προστασία εντάσσει στο «κόκκινο» επίπεδο 4 ακόμα δύο περιοχές, ενώ επίπεδο αλλάζει και το κέντρο της Αθήνας. 

Στο «κόκκινο» επίπεδο 4 θα ενταχθούν, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του newsit.gr, η Μαγνησία και ο Έβρος. Επίσης, το κέντρο της Αθήνας αλλάζει επίπεδο και ανεβαίνει από το «κίτρινο» στο «πορτοκαλί». Τα τελευταία στοιχεία για την πανδημία του κορονοϊού, ανεβάζουν επίσης Άρτα και Άγιο Όρος από το «πράσινο» στο «κίτρινο» επίπεδο. 

Σταθερά στο «κόκκινο» θα μείνουν Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Πιερία, Πέλλα, Λάρισα, Κιλκίς, Καστοριά, Δράμα, Καβάλα Ξάνθη, Σέρρες, Καρδίτσα και Ημαθία. Υπάρχουν όμως και οι θετικές εξελίξεις σχετικά με την πορεία του κορονοϊού, καθώς Θεσπρωτία, Ρέθυμνο, Λακωνία, Ηλεία και Ευρυτανία κατεβαίνουν από το «πορτοκαλί» στο «κίτρινο». 

Ρεπορτάζ: Γιάννα Σουλάκη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σύγκρουση ελικοπτέρων στην Ψάθα: Το κρίσιμο 15λεπτο πριν την τραγωδία και η αποχώρηση του επίγειου συντονιστή
Οι έρευνες των Αρχών επικεντρώνονται επίσης στο ηχητικό υλικό και στις καταγεγραμμένες επικοινωνίες που είχαν οι επιτελείς με τα πληρώματα των ελικοπτέρων
Ελικόπτερα Bell, συντριβή, Ψάθα
8