Ελλάδα

Κορονοϊός – Μανωλόπουλος: Οι ανεμβολίαστοι δεν πρέπει να πηγαίνουν πουθενά – Να επεκταθεί η υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμα πιο σκληρά μέτρα κατά των ανεμβολίαστων θα ήθελε ο καθηγητής Φαρμακολογίας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, Ευάγγελος Μανωλόπουλος, προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού.

Μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στην Κατερίνα Σερέτη και το Διονύση Χατζημιχάλη, ο κ. Μανωλόπουλος υποστήριξε πως οι ανεμβολίαστοι δεν θα έπρεπε να μπορούν να πηγαίνουν πουθενά.

Είπε επίσης πως το μέτρο υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού θα πρέπει να επεκταθεί και σε άλλες ομάδες και κλάδους, όπως η εστίαση και τα σώματα ασφαλείας.

«Παρότι εφαρμόζεται το μέτρο των rapid test στους ανεμβολίαστους έχουμε πολλά κρούσματα. Αν ήταν μόνο εμβολιασμένοι στην κοινωνία θα μετρούσαμε μόνο κρούσματα, λιγότερες νοσηλείες και ελάχιστους θανάτους» είπε ο κ. Μανωλόπουλος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καρέ καρέ οι τελευταίες ώρες του Γιώργου Μαζωνάκη στην κλινική - Οι αντιφάσεις και οι καταθέσεις που «καίνε» τους γιατρούς
Η κρίσιμη μιάμιση ώρα που παρέμεινε χωρίς τις αισθήσεις του συνδεδεμένος στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, η απόκρυψη στοιχείων από τους γιατρούς και οι καταθέσεις των εργαζομένων που τους «έκαψαν»
Γιώργος Μαζωνάκης
Μία σύλληψη για εμπορία ανθρώπων και εργασιακή εκμετάλλευση στην Βοιωτία - Κρατούσε οκτώ υπαλλήλους και τα έγγραφά τους
Ο συλληφθείς μαζί με συνεργούς υποχρέωναν τα θύματα σε αδιάλειπτη εργασία, χωρίς να τους καταβάλλουν τα δεδουλευμένα και χωρίς να τους παρέχουν τα προβλεπόμενα ημερήσια διαλείμματα
Αστυνομία