Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Κορονοϊός: “Μείνετε σπίτι” αλλά με… διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ! Τι δηλώνει στο newsit.gr μια δικηγόρος στον Πύργο

Κορονοϊός: “Μείνετε σπίτι” αλλά με… διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ! Τι δηλώνει στο newsit.gr μια δικηγόρος στον Πύργο
photo intime

Από την μια οι πολιτειακές και υγειονομικές αρχές της χώρας προτρέπουν με το σλόγκαν… να “Μένουμε Σπίτι” κι από την άλλη η ΔΕΗ τον χαβά της προχωρά κανονικά σε διακοπές ρεύματος εξαιτίας προγραμματισμένων εργασιών.

Σε μια δύσκολη εποχή, όπου το παράλογο είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής των ημερών δεν φτάνουν οι συνεχώς αυξανόμενοι αριθμοί των κρουσμάτων του κορονοϊού, οι απαγορεύσεις και οι περιορισμοί, κάτοικοι του Πύργου ήρθαν αντιμέτωποι και με την διακοπή ρεύματος.

Όπως ενημερώνει το newsit.gr δικηγόρος και κάτοικος του χωριού Κολίρι 5 χλμ. από τον Πύργο η ΔΕΗ προχώρησε σε προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος από τις 11 έως στις 15:00 γεγονός αδιανόητο αν σκεφτεί κανείς πως η καταγγέλλουσα μητέρα δυο ανήλικων παιδιών την ώρα εκείνη εκτελούσε κατ’ οίκον εργασία.

“Αν είχαμε βλάβη να το καταλάβω αλλά μιλάμε για προγραμματισμένο έργο που θα μπορούσε να το αναβάλουν. Την στιγμή που το πιο αποτελεσματικό μέτρο προστασίας είναι η παραμονή μας στο σπίτι μαζί με τα παιδιά μας (έχω δύο και είναι ανήλικα) η ΔΕΗ θα έπρεπε να αλλάξει τον προγραμματισμό της (καθόσον δεν επρόκειτο για βλάβη) και να προσαρμοστεί στις έκτακτες συνθήκες των καιρών μας και μάλιστα σε μία περιοχή που έχει πληγεί πρώτη και σε σημαντικό βαθμό από το νέο κορωνοϊό” αναφέρει η δικηγόρος προσθέτει “Την ώρα που τα προγράμματα όλων ανατρέπονται και αναγκαζόμαστε να δουλεύουμε από το σπίτι μας δεν είναι δυνατόν η ΔΕΗ να μας αφήνει χωρίς ρεύμα και internet σε ώρες αιχμής απλά και μόνο για να ακολουθήσει το δικό της πρόγραμμα αδιαφορώντας για τις πρωτόγνωρες καταστάσεις που βιώνουμε”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις