Ελλάδα

Κορονοϊός: Νέος θάνατος σε 24 ώρες – Στους 249 οι νεκροί

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στους 249 ανέρχονται οι νεκροί από τον κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς ένας 85χρονος κατέληξε το απόγευμα της Τετάρτης (26.08.2020) στο νοσοκομείο Παπανικολάου της Θεσσαλονίκης.

Ο ηλικιωμένος -σύμφωνα με το thestival.gr- κατέληξε από πολυοργανική ανεπάρκεια λόγω λοίμωξης από τη νόσο COVID-19. Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, ο άνδρας έπασχε από τρία υποκείμενα νοσήματα.

Σημειώνεται ότι ο ηλικιωμένος φιλοξενούταν στον οίκο ευγηρίας στο Ασβεστοχώρι Θεσσαλονίκης που αποτέλεσε εστία μετάδοσης του κορονοϊού. Πρόκειται για το όγδοο θύμα του οίκου ευγηρίας.

Νωρίτερα έγινε γνωστό, πως κατέληξε ένας 83χρονος που νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας. Ακόμη, καταγράφηκε την Τρίτη ο θάνατος 65χρονης στη Μυτιλήνη, που δηλώθηκε σήμερα, στις αρμόδιες Αρχές. Και οι δύο είχαν υποκείμενα νοσήματα.

Επιπλέον μια 90χρονη γυναίκα, ένα από τα κρούσματα κορονοϊού από το γηροκομείο στο Ασβεστοχώρι, έχασε τη μάχη για τη ζωή σήμερα (26.08.2020) στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου νοσηλευόταν. 

Τέλος, σήμερα έχασε τη ζωή της μια 87χρονη γυναίκα που νοσηλευόταν στο ΑΧΕΠΑ.

Με πληροφορίες από thestival.gr

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Το ειδικό υγρό που αποκάλυψε τις κηλίδες αίματος και πρόδωσε τον δολοφόνο της Σταυρούλας Λεβεντάκη
Αν και ο 43χρονος  είχε καθαρίσει το σπίτι, οι αστυνομικοί χρησιμοποίησαν το ειδικό υγρό Bluestar, το οποίο αποκάλυψε κηλίδες αίματος σε διάφορα σημεία μεταξύ άλλων στην ντουλάπα και στο κοντάρι της σκούπας
Η Σταυρούλα Λεβεντάκη
Φωτιά στην Βοιωτία: Δεκάδες νεκρά ζώα και σοβαρές καταστροφές σε κτηνοτροφική μονάδα και αγροτικές εκτάσεις
Η πυρκαγιά έκαψε περίπου 4 χιλιόμετρα έκτασης, ενώ 60 μοσχάρια και πρόβατα σε κτηνοτροφική μονάδα έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες και άλλα έχουν διασκορπιστεί τρομαγμένα στη γύρω περιοχή
Φωτιά στη Βοιωτία