Ελλάδα

Κορονοϊός: Ο Γκίκας Μαγιορκίνης απαντά για την κόντρα του με την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών

Όπως κάθε Πέμπτη, έτσι και σήμερα 11.11.2021, έγινε η καθιερωμένη ενημέρωση για τον κορονοϊό και το εμβολιαστικό πρόγραμμα.

Η σημερινή, ωστόσο, είχε μια ιδιαιτερότητα, καθώς έγινε στη… σκιά του «πολέμου» που ξέσπασε νωρίτερα μεταξύ του Γκίκα Μαγιορκίνη και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, μετά την ανάρτηση του πρώτου σχετικά με το πότε πρέπει να γίνει το εμβόλιο της γρίπης αν κάποιος έχει κάνει εκείνο του κορονοϊού.

Στην ενημέρωση συμμετείχε και ο Γκίκας Μαγιορκίνης, ο οποίος ρωτήθηκε για τα όσα έγιναν και απάντησε: «Έχει γίνει παρανόηση. Δεν πρέπει κάποιος να ακυρώσει το εμβόλιο. Το ξεκαθάρισα και σε δεύτερη ανάρτηση ότι συντάσσομαι απόλυτα με τις οδηγίες της Επιτροπής».

Δείτε την ενημέρωση

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Άγνωστος επιτίθεται σε γυναίκες με μικρά παιδιά σε παιδική χαρά στο Περιστέρι - «Πέταξε έναν αναπτήρα, άρχισε να βρίζει και να απειλεί»
«Πήγε να κάψει τα μαλλιά μιας γυναίκας, έβαλε μπροστά το αυτοκίνητό του και πήγε να πατήσει δύο παιδάκια» λένε αυτόπτες μάρτυρες και θύματα του άνδρα
man closing his hand tightly. Clenched fist. Hand gesture. Fight, strength and determination concept.
Διαφορετική διαμαρτυρία Ηπειρωτών στο Ζάππειο: Κλαρίνο, φουστανέλες και χοροί – «Η ιστορία της Ελλάδας δεν ιδιωτικοποιείται»
Οι εικόνες από το σημείο αποτυπώνουν εκατοντάδες ανθρώπους με παραδοσιακές φορεσιές να σχηματίζουν έναν τεράστιο χορό που «αγκάλιασε» το μέγαρο, στέλνοντας μήνυμα προστασίας της δημόσιας περιουσίας
Ζάππειο