Ελλάδα

Κορονοϊός: Ο χάρτης των 390 νέων κρουσμάτων – Πού εντοπίζονται

36 συμπολίτες μας κατέληξαν το τελευταίο 24ωρο και 421 ασθενείς με κορονοϊό νοσηλεύονται στις ΜΕΘ της χώρας. Τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ανακοινώθηκαν από τον ΕΟΔΥ σήμερα, Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021, 390 νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας, εκ των οποίων 3 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας. 

Το τελευταίο εικοσιτετράωρο 36 συμπολίτες μας κατέληξαν, ενώ 421 (67.0% άνδρες) ασθενείς νοσηλεύονται διασωληνωμένοι.

Δείτε στον παρακάτω πίνακα πώς κατανέμονται τα 390 νέα κρούσματα

 

pinakas pinakas

 

Τα τελευταία στοιχεία του ΕΟΔΥ

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται σε 140099 (ημερήσια μεταβολή +0.3%), εκ των οποίων 52.3% άνδρες. Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 44 έτη (εύρος 0.2 έως 104 ετών), ενώ η διάμεση ηλικία των θανάτων είναι 79 έτη (εύρος 24 έως 103 ετών).

Από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 4957 θάνατοι. Η διάμεση ηλικία των ασθενών που απεβίωσαν είναι 79 έτη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 35χρονο για την φωτιά στο Ρέθυμνο – Είχε ανάψει ψησταριά με κατηγορία κινδύνου 4
Από 1 Ιανουαρίου έως και 15 Αυγούστου 2026, έχουν πραγματοποιηθεί 297 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από τις οποίες οι 267 είναι από αμέλεια και οι 30 από πρόθεση
Φωτιά 7
Απολύθηκε ο οδηγός ταξί που ξυλοκόπησε υπάλληλο για μια θέση στάθμευσης στην Πάρο - «Δεν έχει θέση στην επιχείρησή μου»
«Η συγκεκριμένη συμπεριφορά δεν εκφράζει ούτε την επιχείρησή μου ούτε τον κλάδο των οδηγών ταξί, ο οποίος σύσσωμος καταδικάζει τέτοιου είδους φαινόμενα», ανέφερε ο εργοδότης του
Καρέ από το επεισόδιο στην Πάρο
24