Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Κορονοϊός: Οι εικονικοί εμβολιασμοί στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας – Βίντεο ντοκουμέντο

Κορονοϊός: Οι εικονικοί εμβολιασμοί στο ΙΚΑ της Λεωφόρου Αλεξάνδρας – Βίντεο ντοκουμέντο

Στο Αυτόφωρο έχουν παραπεμφθεί προκειμένου να δικαστούν οι τρεις συλληφθέντες που κατηγορούνται ότι έκαναν εικονικούς εμβολιασμούς για τον κορονοϊό, στο ΙΚΑ Αλεξάνδρας.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες (22.09.2021) ενώπιον του εισαγγελέα και τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για υφαρπαγή ψεύδους βεβαίωσης, συνέργια στην πράξη και παραβίαση των μέτρων κατά της μετάδοσης ασθενειών. Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης παραπέμφθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας , για να δικαστούν. Ωστόσο, ζήτησαν και έλαβαν αναβολή στη δίκη τους για αύριο, Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021.

Παράλληλα η Εισαγγελία Πρωτοδικών κράτησε αντίγραφο της δικογραφίας, προκειμένου να ερευνηθεί αν έχουν πραγματοποιηθεί και άλλοι εικονικοί εμβολιασμοί στο ΙΚΑ της Λ.Αλεξάνδρας.

Η εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA παρουσίασε βίντεο ντοκουμέντο, που προέρχεται από τις κάμερες που τοποθετήθηκαν κάτω από έναν πάγκο, όταν έφτασε η πληροφορία στην υπηρεσία για τα πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού.

Στο βίντεο φαίνονται δύο γυναίκες. Η γιατρός και η γραμματέας της να είναι στο εμβολιαστικό κέντρο. Κάθονται. Σηκώνουν τα μανίκια. Η σύριγγα της πλησιάζει, αλλά το εμβόλιο δεν γίνεται. Δεν φαίνεται να σπρώχνεται η σύριγγα. Μόνο ένα τσίμπημα όπως καταγράφει η ανάλυση της αστυνομίας. Την τρύπησε, αλλά δεν της χορήγησε το φάρμακο, λέει η καταγραφή καρέ καρέ του τμήματος εσωτερικών υποθέσεων της ΕΛΑΣ.

«Εγώ ξέρω ότι κανονικά μου τσίμπησαν το μπράτσο, ξέρετε οι δόσεις, είναι μέσα στην σύριγγα ινσουλίνης είναι πολύ μικρή η ποσότητα. Είναι περίπου ενάμιση εκατοστό, με βελόνα ινσουλίνης κανονικά, όπως και την προηγούμενη φορά. Και μάλιστα την προηγούμενη φορά έκανα, είχα και στοιχεία, είχα και επίδραση», ανέφερε η κατηγορούμενη.

Αυτή ήταν η δεύτερη δόση στην γιατρό και αν κάνουν αντισώματα θα φανεί το εμβόλιο. Η ίδια η νοσηλεύτρια έχει κάνει το εμβόλιο όπως και ο σύζυγος της και το ανήλικο παιδί τους. Τους το έκαναν άλλοι νοσηλευτές. Μάλιστα το παιδί είχε και παρενέργειες αλλά το έκανε.

Τι λόγο είχε όμως η αστυνομία να της συλλάβει; Οι ίδιες οι κατηγορούμενες θα υποστηρίξουν πως η ατυχία τους είναι ένας συνάδελφος της γιατρού. Ένας άλλος γιατρός, ο οποίος είχε κόντρα με την 75χρόνη χειρουργό.

«Ήταν στημένο μετά την καταγγελία για την συγκεκριμένη, αλλιώς θα είχαν βάλει κάμερες σε όλα τα ιατρεία και θα καταγράφαν τους εμβολιασμούς. 460 γίνονται κάθε ημέρα. Θα είχαν βάλει κάμερες και στα τέσσερα ιατρεία», δηλώνουν άτομα από το περιβάλλον της νοσηλεύτριας.

«Οι εντολείς μου είναι αθώες. Θα γίνει προσεχώς τεστ αντισωμάτων», δήλωσε ο δικηγόρος της κατηγορούμενης ιατρού Δημήτριος Κορμπάκης. «Το εμβόλιο γίνεται σε κλάσματα δευτερολέπτου», ο χρόνος που αναφέρει η αστυνομία δεν είναι σωστός συμπλήρωσε ο κ. Κορμπάκης.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις