Ελλάδα

Κορονοϊός: Παγωμάρα έφερε η αύξηση των κρουσμάτων – Τι θα ανοίξει και τι όχι τη Δευτέρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παγωμάρα προκάλεσε στην κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές η απότομη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού βάζοντας φρένο για κάποιες σκέψεις περαιτέρω ανοίγματος.

Η επιπλέον χαλάρωση των μέτρων κατά του κορονοϊού μένει στο συρτάρι με το πρόβλημα στην Αττική να είναι μεγάλο. Όπως μετέδωσε στο STAR από την προσεχή Δευτέρα θα ανοίξουν μόνο τα καταστήματα ΟΠΑΠ (για την κατάθεση δελτίων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα) αλλά όχι και τα ΟΠΑΠ Play.

Από την άλλη κλειστές θα παραμείνουν οι σχολές οδηγών όπως και τα κέντρα τατουάζ, ενώ δεν θα επιτραπεί το κυνήγι και το ψάρεμα και δεν θα ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα.

Ακόμη πιο πίσω μετατίθεται χρονικά η άρση της απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό, όπως επίσης η λειτουργία της εστίασης και των Πανεπιστημίων. Κανονικά θα ανοίξουν πάντως τα Γυμνάσια και τα Λύκεια την 1η Φεβρουαρίου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συνελήφθη 49χρονος στο Παλαιό Φάληρο για την εγκληματική οργάνωση του «Έντικ» - Κατηγορείται για εκβιασμούς και ξυλοδαρμούς επιχειρηματιών
Εντοπίστηκε στα σύνορα με την Καλλιθέα - Οι αρχές είχαν πληροφορίες στα «χέρια» τους πως επέστρεψε στην Ελλάδα αφότου είχε διαφύγει στο εξωτερικό
Περιπολικό