Ελλάδα

Κορονοϊός: Παγωμάρα έφερε η αύξηση των κρουσμάτων – Τι θα ανοίξει και τι όχι τη Δευτέρα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Παγωμάρα προκάλεσε στην κυβέρνηση και τις υγειονομικές αρχές η απότομη αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού βάζοντας φρένο για κάποιες σκέψεις περαιτέρω ανοίγματος.

Η επιπλέον χαλάρωση των μέτρων κατά του κορονοϊού μένει στο συρτάρι με το πρόβλημα στην Αττική να είναι μεγάλο. Όπως μετέδωσε στο STAR από την προσεχή Δευτέρα θα ανοίξουν μόνο τα καταστήματα ΟΠΑΠ (για την κατάθεση δελτίων μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα) αλλά όχι και τα ΟΠΑΠ Play.

Από την άλλη κλειστές θα παραμείνουν οι σχολές οδηγών όπως και τα κέντρα τατουάζ, ενώ δεν θα επιτραπεί το κυνήγι και το ψάρεμα και δεν θα ανοίξουν τα χιονοδρομικά κέντρα.

Ακόμη πιο πίσω μετατίθεται χρονικά η άρση της απαγόρευσης μετακίνησης από νομό σε νομό, όπως επίσης η λειτουργία της εστίασης και των Πανεπιστημίων. Κανονικά θα ανοίξουν πάντως τα Γυμνάσια και τα Λύκεια την 1η Φεβρουαρίου. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 35χρονο για την φωτιά στο Ρέθυμνο – Είχε ανάψει ψησταριά με κατηγορία κινδύνου 4
Από 1 Ιανουαρίου έως και 15 Αυγούστου 2026, έχουν πραγματοποιηθεί 297 συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από τις οποίες οι 267 είναι από αμέλεια και οι 30 από πρόθεση
Φωτιά
«Ξεδοντιάστηκε» βαλκανική μαφία: Έκρυβαν 324 κιλά κάνναβης σε ανακυκλώσιμα υλικά – Η διαδρομή από Αλβανία σε Τουρκία, μέσω Ελλάδας
Πάνω από 700.000 ευρώ το παράνομο κέρδος - Δύο συλλήψεις μετά από μεγάλη αστυνομική επιχείρηση, αναζητείται ακόμη ένα άτομο που έχει ταυτοποιηθεί
Ναρκωτικά