Ελλάδα

Κορονοϊός – Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Απίστευτο συνωστισμό σε μάθημα καταγγέλλουν φοιτητές

Φοιτητές στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων καταγγέλλουν απίστευτο συνωστισμό σε μάθημα και όπως φαίνεται και στις σχετικές φωτογραφίες άλλοι είναι στοιβαγμένοι στο πάτωμα και άλλοι όρθιοι.

Σύμφωνα με τα foititikanea χτες, Τρίτη 5 Οκτωβρίου, μόλις μια μέρα μετά το άνοιγμα των πανεπιστημίων οι δευτεροετείς φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Επιστήμης των Υλικών, ήρθαν αντιμέτωποι με μια απαράδεκτη κατάσταση στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

foitites giannena foitites giannena

Σύμφωνα με την καταγγελία των φοιτητών του ΔΣ του Φοιτητικού Συλλόγου του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης των Υλικών, οι φοιτητές μεταφέρθηκαν για τη διεξαγωγή του μαθήματος της Χημικής Θερμοδυναμικής στην αίθουσα του καινούργιου κτηρίου του τμήματος, μια αίθουσα υπερβολικά πολύ μικρή για τον όγκο των φοιτητών με αποτέλεσμα να υπάρξει συνωστισμός, ενώ περισσότεροι από 30 φοιτητές παρακολουθούσαν καθήμενοι στο πάτωμα ή όρθιοι.

Παράλληλα έκαναν γνωστό πως την ίδια ώρα οι φοιτητές του τρίτου έτους του Τμήματος άλλαξαν 3 φορές αίθουσα για το μάθημα των Χημικών Διεργασιών γιατί είτε δεν υπήρχε χώρος για όλους τους φοιτητές, γιατί είτε διεξαγόταν μάθημα άλλου έτους ή άλλου τμήματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα Αττική Οδός: «Δεν θα στείλουμε ποτέ μήνυμα στους συνδρομητές e – PASS για κάποια οφειλή, αν δείτε κάτι τέτοιο είναι απάτη»
«Αν λάβετε παραπλανητικό SMS τέτοιου τύπου, αγνοήστε το, ΜΗΝ κλικάρετε τον οποιοδήποτε σύνδεσμο και προχωρήστε σε διαγραφή του», ενημερώνει η ανακοίνωση
αττική οδός
Γιάννης Παναγόπουλος: Δεν μου έχει κοινοποιηθεί η διάταξη δέσμευσης του λογαριασμού μου, έχει στηθεί ένας χορός ηθικής κατακρεούργησής μου
Ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ προαναγγέλλει δε ότι θα τοποθετηθεί δημόσια τις προσεχείς ημέρες, επισημαίνοντας ότι τα ΜΜΕ «τον δικάζουν και τον καταδικάζουν», επικαλούμενα «πηγές» που -όπως υποστηρίζει- εδράζονται σε διακινούμενο non-paper «άγνωστου συντάκτη»
Ο Γιάννης Παναγόπουλος