Ελλάδα

Κορονοϊός: Πέμπτος νεκρός στην Καστοριά – Ο 29ος στην Ελλάδα

Ο ηλικιωμένος άφησε την τελευταία του πνοή στις 2 τα ξημερώματα. Από τους 29 νεκρούς από κορονοϊό, οι 24 είναι άντρες και οι 5 γυναίκες.

Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών από κορονοϊό στην Ελλάδα, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου (28.03.2020) άφησε την τελευταία του πνοή ένας 89χρονος (σ.σ. οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για 90χρονο).

Ο ηλικιωμένος ήταν εξωτερικός ασθενής του Νοσοκομείου Καστοριάς, καθώς ήταν αιμοκαθαιρόμενος και υποβαλλόταν τακτικά σε περιτοναϊκή κάθαρση στη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του νοσοκομείου. Πρόκειται για τον πέμπτο νεκρό στην Καστοριά και 29ο στην Ελλάδα.

Από τους 29 νεκρούς από κορονοϊό, οι 24 είναι άντρες και οι 5 γυναίκες.

Όπως ανέφερε την Παρασκευή (27/03) ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας, Σωτήρης Τσιόδρας τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα είναι 74, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό στα 966.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πολεμική Αεροπορία: Εξοπλίζεται με αναβαθμισμένα F-16 Viper και στέλνει μήνυμα ισχύος με ασκήσεις στο εξωτερικό
Tα «μπλε φτερά» έδειξαν ότι δεν έχουν γεωγραφικούς περιορισμούw με περισσότερες από 15 παρουσίες εκτός Ελλάδας, σε μεγάλες συμμαχικές ασκήσεις, συνεκπαιδεύσεις και αποστολές
F-16 Viper 1
Κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών: Ο εγκέφαλος της σπείρας με κέρδη 8.000.000 ευρώ και οι ρόλοι των μελών της
Η οργάνωση διακινούσε όχι μόνο τεράστιες ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και παραγώγων της, αλλά και κοκαΐνη, κεταμίνη, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (MDMA) και χάπια «ecstasy»
Ο κατηγορούμενος 39χρονος 2