Ελλάδα

Κορονοϊός: Ποιες οι ηλικίες των 88 συμπολιτών μας που πέθαναν το τελευταίο 24ωρο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το τίμημα του κορονοϊού σε καθημερινή βάση είναι βαρύ με τη χώρα μας το τελευταίο 24ωρο να μετρά 88 νεκρούς.

Ο ΕΟΔΥ έδωσε σήμερα μια λίστα με τις ηλικίες των συμπολιτών μας που δεν τα κατάφεραν και υπέκυψαν από τον φονικό ιό. 

Από τους 88 νεκρούς που ανακοινώθηκαν σήμερα οι τέσσερις είναι μεταξύ 50 ως 59 ετών (4,5%), ενώ 15 θανάτους είχαμε από 60-69 ετών (17%).

Από εκεί και πέρα 19 άτομα που έχασαν τη ζωή τους ήταν μεταξύ 70-79 ετών (21.6%). Οι περισσότεροι νεκροί 33 (37,5%) ανήκουν στην ηλικιακή 80 ως 89 ετών, ενώ τέλος 17 (19,3%) συνάνθρωποι μας που πέθαναν ήταν πάνω από 90 ετών.

PINAKAS

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καθυστερήσεις στις εκταφές των θυμάτων των Τεμπών - «Το Ολλανδικό εργαστήριο ζητά χιλιάδες ευρώ για να προχωρήσουν οι διαδικασίες»
Σύμφωνα με το Mega για να βρεθούν ίχνη σχετικά με την έκρηξη, η απάντηση ήταν αρνητική από ελληνικά εργαστήρια και τελικά απάντησε θετικά ένα εργαστήριο της Ολλανδίας, ότι η εξέταση μπορεί να προχωρήσει με κόστος μερικών εκατοντάδων ευρώ την ώρα
Τέμπη