Ελλάδα

Κορονοϊός: Ποιοι κλάδοι έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υγειονομικοί και εκπαιδευτικοί «σέρνουν» το χορό των εμβολιασμών, καθώς είναι οι κλάδοι με τα μεγαλύτερα ποσοστά.

Το «Βήμα της Κυριακής» έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου έχει κάνει το 76,2% των υγειονομικών και το 73% των εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το αντίστοιχο ποσοστό στους αστυνομικούς ανέρχεται στο 53%, ενώ στους οίκους ευγηρίας οι φιλοξενούμενοι έχουν εμβολιαστεί κατά 19,5%. Στο 15% επίσης είναι ο εμβολιασμός στα κέντρα μεταναστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κυκλοφοριακό στη Νότια Αθήνα: Πώς η υπογειοποίηση της Ποσειδώνος μπορεί να αλλάξει τον χάρτη των μετακινήσεων στο νότιο τμήμα της πόλης
Το κυκλοφοριακό αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της καθημερινότητας για χιλιάδες κατοίκους της Νότιας Αθήνας. Η Λεωφόρος...
ATHENS, GREECE - FABRUARY 04, 2026: A high-angle view from a bridge showing heavy vehicle traffic including cars, motorcycles, and trucks on a multi-lane road in Athens. In the background, the city's residential buildings and mountains are visible under a cloudy sky.
Παρέμβαση της Ελλάδας στον ΟΗΕ για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν αλλάζει με μονομερείς αποφάσεις»
Η ελληνική πλευρά υπογράμμισε ότι έχει προσεγγίσει τις λιβυκές αρχές με καλή πίστη και έχει εμπλακεί σε συνομιλίες για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών
Ηνωμένα Έθνη