Ελλάδα

Κορονοϊός: Ποιοι κλάδοι έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά εμβολιασμού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Υγειονομικοί και εκπαιδευτικοί «σέρνουν» το χορό των εμβολιασμών, καθώς είναι οι κλάδοι με τα μεγαλύτερα ποσοστά.

Το «Βήμα της Κυριακής» έχει συγκεντρώσει τα στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία τουλάχιστον μια δόση του εμβολίου έχει κάνει το 76,2% των υγειονομικών και το 73% των εκπαιδευτικών.

Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία, το αντίστοιχο ποσοστό στους αστυνομικούς ανέρχεται στο 53%, ενώ στους οίκους ευγηρίας οι φιλοξενούμενοι έχουν εμβολιαστεί κατά 19,5%. Στο 15% επίσης είναι ο εμβολιασμός στα κέντρα μεταναστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Η κόρη των γιατρών έκανε πλασμαφαίρεση για να χάσει κιλά – «Αποκλείεται να μη το γνώριζε ο 58χρονος»
Φίλη της κόρης των γιατρών αποκαλύπτει σημαντικά στοιχεία για την πλασμαφαίρεση που έκανε η 19χρονη υπό την επίβλεψη της μητέρας της - Την Παρασκευή η κατάθεση που «αθωώνει» τον 58χρονου και «καίει» την 56χρονη
Η 56χρονη ιατρός