Ελλάδα

Κορονοϊός: Προσοχή! Αυτό το μέτρο δεν θα ισχύσει σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Ροδόπη

Ο κορονοϊός είναι… εδώ, “σφυροκοπά” τη χώρα και αναγκάζει την κυβέρνηση να προχωρήσει σε νέα μέτρα.

Τα πρώτα, ώστε να αναχαιτιστεί ο κορονοϊός στην βόρεια Ελλάδα όπου και “καλπάζει”, ανακοίνωσε το απόγευμα της Πέμπτης, 29.10.2020, ο Νίκος Χαρδαλιάς, σε έκτακτη ενημέρωση, λίγο μετά την ανακοίνωση του ΕΟΔΥ πως το τελευταίο 24ωρο εντοπίστηκαν 1.211 νέα κρούσματα του ιού.

Τα… υπόλοιπα θα ανακοινώσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός την Παρασκευή, 30.10.2020, όπως προανήγγειλε ο ίδιος νωρίτερα μέσα στην ημέρα.

Μέχρι τότε, οι περιοχές που βρίσκονται στο επίκεντρο είναι αυτές που “κοκκινίζουν” από τις 06:00 το πρωί της Παρασκευής, 30.10.2020, δηλαδή η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα και η Ροδόπη.

Κορονοϊός: Τι… δεν θα ισχύσει από όσα προβλέπονται στις “κόκκινες” περιοχές

Τα μέτρα που θα ισχύουν πια για αυτές τις περιοχές σας έχει ήδη παρουσιάσει αναλυτικά το newsit.gr, ωστόσο υπάρχει μια… εξαίρεση.

Click4more: Κορονοϊός: “Βαριά άρρωστες” Αττική και Θεσσαλονίκη – Δεκάδες κρούσματα σε 18 περιφέρειες

Πιο συγκεκριμένα, όπως τόνισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, από τις 06:00 το πρωί θα ισχύσουν τα μέτρα που προβλέπονται για το επίπεδο 4 (Αυξημένου Κινδύνου) με μοναδική εξαίρεση το ζήτημα των χερσαίων, θαλασσίων και αεροπορικών συνδέσεων αλλά και μετακινήσεων από και προς τις περιοχές αυτές, για πρακτικούς λόγους που σχετίζονται με τον προγραμματισμό των πολιτών.

Η εξαίρεση των μετακινήσεων από τα γενικά μέτρα του επιπέδου 4 για τις τρεις αυτές περιοχές θα ισχύσει έως και τη Δευτέρα στις 6 το πρωί. Ωστόσο, στις επόμενες ώρες, το ζήτημα των μετακινήσεων θα επαναξιολογηθεί συνολικά για όλες τις περιοχές που βρίσκονται στο επίπεδο 4.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Προσωρινά κρατούμενος ο 42χρονος μαστροπός που κατηγορείται για εμπορία ανθρώπων και βιασμό
Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται και υποστήριξε ότι οι καταγγέλλουσες λένε ψέματα γιατί θέλουν να τον εκδικηθούν εξαιτίας οικονομικών διαφορών
Ο 42χρονος
Στον ανακριτή η 36χρονη μετά την πισώπλατη επίθεση με μαχαίρι σε βάρος Τούρκου οδηγού στην Θεσσαλονίκη - Ελεύθερος ο 36χρονος
Σε βάρος της 36χρονης γυναίκας ασκήθηκε ποινική δίωξη για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ μέχρι να απολογηθεί παραμένει υπό κράτηση
Αστυνομία
Ο Βρεταννικός αποκαλύπτει τα μυστικά του στη Τζιά – Τα σπάνια ευρήματα που βρέθηκαν στα σπλάχνα του
Μια ερευνητική αποστολή, εγκεκριμένη από το ελληνικό Υπουργείο Πολιτισμού, επέτρεψε για πρώτη φορά την ανέλκυση ευρημάτων από τον Βρεταννικό, το πλωτό νοσοκομείο που βυθίστηκε το 1916 στο Αιγαίο
Η υποβρύχια αποστολή στο ναυάγιο του Βρετανικού