Ελλάδα

Κορονοϊός: Πρόστιμα 364.300 ευρώ για παραβάσεις των μέτρων

Για άλλη μια μέρα συνεχίστηκαν οι έλεγχοι σε όλη τη χώρα για την τήρηση των μέτρων κατά του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ., Λιμενικό Σώμα, ΔΙ.Μ.Ε.Α., Ε.Α.Δ., Σ.ΕΠ.Ε, Δημοτική Αστυνομία, Περιφέρειες) διενήργησαν την Παρασκευή (26.03.2021, συνολικά 75.633 ελέγχους και κατέγραψαν 1.155 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων.

Συνολικά, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 364.300 ευρώ, ενώ επιβλήθηκε αναστολή λειτουργίας για 15 ημέρες σε μια επιχείρηση.

paravaseis pinakas
Η Ελληνική Αστυνομία επιφορτίστηκε με τον κύριο όγκο των ελέγχων κάνοντας συνολικά 64.742.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στις 15 Ιανουαρίου δικάζονται οι πρώτες αγωγές για τα ομαδικά sms του Υπ. Μεταφορών το 3ημερο της 28ης
Το sms έγραφε: «Το περσινό 3ημερο της 28ης, 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Αν αγαπάς την οικογένειά σου, πρόσεξε πώς οδηγείς. Καλό δρόμο. Υπουργείο Μεταφορών»
αυτοκίνητα στα διόδια 33
Παγωμένο τριήμερο με χιόνια, ισχυρούς ανέμους και πολικές θερμοκρασίες - Οι περιοχές που θα ντυθούν στα λευκά
Χιονοπτώσεις αναμένονται σε αρκετές περιοχές, από τη Σκύρο έως την Εύβοια, ενώ η πιο κρύα ημέρα θα είναι η Δευτέρα, με ισχυρό παγετό και μέγιστες θερμοκρασίες που δεν θα ξεπεράσουν τους 10 βαθμούς Κελσίου
Χιόνια στον Χορτιάτη