Ελλάδα

Κορονοϊός: Πρόστιμα 576.550 ευρώ για μη τήρηση των μέτρων

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σε συνολικά 85.021 ελέγχους για την τήρηση των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού προχώρησαν, χθες Παρασκευή, οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με την Εθνική Αρχή Διαφάνειας εντοπίστηκαν 1.866 περιπτώσεις παραβίασης των μέτρων και επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 576.550 ευρώ. Η Ελληνική Αστυνομία έκανε τον κύριο όγκο των ελέγχων (73.688) και προχώρησε σε έξι συλλήψεις για παραβάσεις σχετικά με τους ειδικούς όρους λειτουργίας των επιχειρήσεων.

Untitled

Οι κυριότερες παραβάσεις αφορούσαν μη χρήση μάσκας – μη τήρηση αποστάσεων, μη νόμιμη μετακίνηση (χωρίς βεβαίωση ή SMS, μετά την επιτρεπόμενη ώρα), μη τήρηση της αναστολής λειτουργίας/ειδικών κανόνων λειτουργίας του κλάδου και διοργάνωση και συμμετοχή σε ιδιωτικές συναθροίσεις σε σπίτια.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πυροβολισμοί στα Πατήσια: Η στιγμή που οι δυο δράστες φτάνουν στο κατάστημα για να πυροβολήσουν τον ιδιοκτήτη
Οι δυο άνδρες φορούσαν μαύρα ρούχα και καπέλα για να μην αναγνωριστούν – Ακολούθησε καταδίωξη στον Κηφισό - Τρεις συλλήψεις, αναζητείται ακόμη ένα άτομο
Πατήσια
18