Ελλάδα

Κορονοϊός: Σάλος με αντιεμβολιάστρια γιατρό – «Τα εμβόλια παρεμβαίνουν στο γενετικό μας υλικό»

Σαν τα μανιτάρια ξεφυτρώνουν οι αρνητές του εμβολιασμού κατά του κορονοϊού και μια γυναίκα γιατρός έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις στο πειθαρχικό.

Υποστηρίζει ότι τα εμβόλια επηρεάζουν το γενετικό υλικό των ανθρώπων. «Επιμένουν ότι δεν μπορεί σε καμιά περίπτωση η ένεση να παρέμβει στο γενετικό μας υλικό. Είναι ψέμα».

Οι αντιδράσεις από τους συναδέλφους της είναι πολλές, την ώρα μάλιστα που θα περάσει από το πειθαρχικό για τις απόψεις της.

Η γιατρός δηλώνει παθολόγος και ότι έχει εργαστεί στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός, ενώ πλέον έχει ιατρείο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Στην ιστοσελίδα όμως του ιατρικού συλλόγου Ηρακλείου εμφανίζεται απλά ως γιατρός χωρίς καμιά ειδικότητα και επιμένει ότι είναι ειδήμων στο θέμα των εμβολίων.

«Με διώκουν, αλλά θα φάνε τα μούτρα τους γιατί εγώ μιλάω με αποδείξεις», ήταν τα λόγια της γιατρού.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Τουρίστες πλακώθηκαν στο ξύλο μέσα σε κλαμπ στη Ζάκυνθο - Απίστευτος καυγάς με μπουνιές και κλωτσιές στον Λαγανά
Στο βίντεο φαίνονται οι άνδρες να κλωτσούν και να χτυπούν ο ένας στον άλλον έως ότου μέλος του προσωπικού του μπαρ έριξε έναν κουβά με παγωμένο νερό πάνω στο πλήθος
Ζάκυνθος