Ελλάδα

Κορονοϊός – Σαρηγιάννης: 6.000 κρούσματα την ημέρα, αν δεν φτάσουμε στο 75% στον εμβολιασμό

Μια ακόμη ανησυχητική εκτίμηση για την πορεία της πανδημίας του κορονοϊού στη χώρα μας έκανε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης που «βλέπει» 3.500 κρούσματα έως το τέλος του μήνα!

«Τις τελευταίες ημέρες είχαμε μια επιβράδυνση αλλά από χθες παρατηρούμε μια αυξητική τάση», τόνισε ο Δημοσθένης Σαρηγιάννης μιλώντας στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης (20.07.2021). Και εκτίμησε ότι «μέχρι τέλος του μήνα θα έχουμε 3.500 κρούσματα την ημέρα και μεγαλύτερη αύξηση στην συνέχεια».

Παράλληλα, σημείωσε ότι «αν ο εμβολιασμός το φθινόπωρο δεν φτάσει στο 75% θα έχουμε 6000 κρούσματα την ημέρα». Αλλά πρόσθεσε ότι μπορούμε να το προλάβουμε αυτό.

 

Ο Δημοσθένης Σαρηγιάννη χαρακτήρισε «σημαντικό να κάνουμε rapid test σε περιοχές που δείχνουν έντονη αυξητική τάση» και σημείωσε ότι «μπορούν να λήξουν τα μέτρα στην Μύκονο την επόμενη εβδομάδα, αν το πάρουμε σοβαρά».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στην κατοχή του Υπουργείου Πολιτισμού οι φωτογραφίες της εκτέλεσης των 200 στην Καισαριανή και το σύνολο των 262 ντοκουμέντων του Βέλγου συλλέκτη
«Οι φωτογραφίες -τεκμήρια του ήθους και του πατριωτισμού των εκτελεσμένων Ελλήνων στην Καισαριανή, την Πρωτομαγιά του 1944- είναι πλέον κτήμα του Ελληνικού Δημοσίου», ανακοίνωσε η Λίνα Μενδώνη
Δημοπρασία στο eBay με σπάνιες φωτογραφίες από την εκτέλεση των 200 στην Καισαριανή