Ελλάδα

Κορονοϊός: Σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο η 34χρονη από τον Πύργο – Eίχε εμβολιαστεί με το AstraZeneca (vid)

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά νοσηλεύεται η 34χρονη από τον Πύργο, η οποία υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό επεισόδιο. Η ίδια πριν από μερικές μέρες είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού της AstraZeneca. 
Η περίπτωση της 34χρονης από τον Πύργο δεν πρόκειται για θρόμβωση αλλά για εγκεφαλική αιμορραγία και αναμένεται η επίσημη ενημέρωση αν σχετίζεται με τον εμβολιασμό της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, η κατάσταση της γυναίκας περιγράφεται ως πολύ δύσκολη και γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατό για να κερδίσει τη μάχη η νεαρή γυναίκα.

H 34χρονη από την Ζαχάρω, σύμφωνα με το patrisnews.com, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο του Πύργου, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στην Αθήνα.

Διαβάστε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από OPEN

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κωδικός «Σκορπιός της Ερήμου»: Σχέδιο της ΕΥΠ με «ερωτευμένα ζευγάρια» να «χτενίζουν» τις περιοχές γύρω από βάσεις των ΗΠΑ
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι χάρη σε «αόρατους» μυστικούς πράκτορες, τους τελευταίους 8 μήνες συνελήφθησαν από τις αρχές τέσσερα άτομα με κατηγορίες για κατασκοπεία
Το αμερικανικό αεροπλανοφόρο «USS Gerald R. Ford», το μεγαλύτερο στον κόσμο, στα νερά του κόλπου της Σούδας