Κυριακή, 5 Μαΐ
20oC Αθήνα

Κορονοϊός: “Σπάνε” τα νεύρα πολιτών που… μένουνε σπίτι γνωστές εισπρακτικές

Κορονοϊός: “Σπάνε” τα νεύρα πολιτών που… μένουνε σπίτι γνωστές εισπρακτικές
Reuters (αρχείο)

Σε κατ οίκον περιορισμό με το σλόγκαν “Μένουμε σπίτι” έχουν τεθεί όλοι οι κάτοικοι της χώρας, οι οποίοι ενώ έχουν να αγωνιούν από την μια για την υγεία τους και από την άλλη για τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, έχουν όπως φαίνεται και κάποιους να παίζουν με τα νεύρα τους.

Δεν είναι μια και δυο οι καταγγελίες που θέλουν σε μέρες κορονοϊού τις γνωστές εισπρακτικές εταιρείες να καλούν σε κατοίκους της χώρας, προκείμενου να τους ρωτήσουν πότε και με πιο τρόπο θα καλύψουν κάποια οικονομική τους οφειλή. Το πιο εκνευριστικό, όπως καταγγέλλει στο newsit.gr αναγνώστρια είναι πως έχουν ξεκινήσει να τους μιλάνε και άσχημα.

“Όταν ενημέρωσα την κυρία που με κάλεσε πως έχω τον πατέρα μου στο νοσοκομείο και πως εξαιτίας όλων αυτών που συμβαίνουν στη χώρα με τον κορονοϊό θα καθυστερήσω την πληρωμή γύρισε και μου είπε “Είστε απλά τραγική”. Ντροπή τους μόνο αυτό έχω να πω. Καλά τέτοιες μέρες, που δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει με τον ιό και αυτοί συνεχίζουν την δουλειά τους. Δεν έχω τι να πω κι όλα αυτά για μια καθυστερημένη δόση και μιλάνε λες και είμαστε ζώα”.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις