Ελλάδα

Κορονοϊός: Στα χαμηλά ο δείκτης θετικότητας – 4.211 τα κρούσματα σε παιδιά

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Χαμηλά παραμένει ο δείκτης θετικότητας στα κρούσματα κορονοϊού την εβδομάδα 27/9-3/10 με τις μολύνσεις στα παιδιά να παρουσιάζουν μια μικρή μείωση.

Συγκεκριμένα την εβδομάδα 27/9-3/10  το σύνολο των ασθενών ηλικίας 4-18 ετών είναι 4.211, αριθμός που αποτελεί το 28% των συνολικών κρουσμάτων, με τις μολύνσεις να παρουσιάζουν μείωση 3.45% από την προηγούμενη εβδομάδα.

Από την άλλη το διάστημα 27/9-3/10  το ποσοστό θετικότητας ήταν 1.09% σε σύνολο 1.358.571 εργαστηριακών ελέγχων (RT-PCR/Rapid-Ag) και 0.18% σε σύνολο 2.840.197 αυτοδιαγνωστικών ελέγχων. Στο σύνολο των ελέγχων, το ποσοστό θετικότητας ήταν 0.36%.

Για το ίδιο διάστημα οι εισαγωγές νέων ασθενών ήταν 1.131, ενώ το σύνολο των εξιτηρίων λόγω ίασης ήταν 1.055. O λόγος εισαγωγών νέων ασθενών προς εξιτήρια λόγω ίασης ήταν 1.07.

Αναλυτικά το ποσοστό θετικότητας ανά Περιφέρεια

pinakas

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα αποκάλυψη στην υπόθεση Μαζωνάκη: Η 56χρονη γιατρός νάρκωνε τους ασθενείς γιατί δεν ήξερε να κάνει φλεβοκέντηση
Η γιατρός από το 2023 είχε αναλάβει τις πλασμαφαιρέσεις στο ιατρείο - Οι αρχές εικάζουν ότι χορήγησε μέθη στον τραγουδιστή, στην κόρη της και άλλους ασθενείς επειδή δεν είχε τις απαραίτητες γνώσεις
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και οι κατηγορούμενοι γιατροί
Εγκαίνια στο πλήρως ανακαινισμένο Γ’ Εργαστήριο Οδοντιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ και απονομή Υποτροφιών από το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»
Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου...
γιαννακοπουλος