Ελλάδα

Κορονοϊός: Σταθερή η κατάσταση της υγείας του μητροπολίτη Κίτρους, Γεωργίου

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

“Σταθερή και συνεχώς βελτιούμενη” είναι η κατάσταση του μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεωργίου, που διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό και νοσηλεύεται για 4η ημέρα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Ο μητροπολίτης υποβάλλεται καθημερινά στις απαραίτητες ιατρικές και εργαστηριακές εξετάσεις και λαμβάνει την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή.

Παρακολουθείται, δε, από ομάδα πανεπιστημιακών και άλλων εξειδικευμένων ιατρών με επικεφαλής τον καθηγητή Παθολογίας-Λοιμωξιολογίας κ. Σ. Μεταλλίδη, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Μητρόπολης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Ο κ. Γεώργιος ευχαριστεί -μεταξύ άλλων- τη διοίκηση του ΑΧΕΠΑ, το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, τόσο για τη φροντίδα που προσφέρουν στον ίδιο, όσο και “για τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα και τη θυσιαστική προσήλωση στην άσκηση του έργου τους”.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Tραγωδία στο Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε και άλλη σορός μετά τη μεγάλη φωτιά - Φόβοι ότι είναι το παιδί που αγνοείται αφού βρέθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας
Ο πατέρας του παιδιού βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι ενώ η μητέρα του, που νοσηλεύεται με εγκαύματα, είπε στις αρχές ότι ο 12χρονος ήταν μαζί με τον μπαμπά του την ώρα της πυρκαγιάς
Ωραιόκαστρο: Εντοπίστηκε δεύτερη σορός μετά τη μεγάλη φωτιά
10