Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Κορονοϊός: Σταθερή η κατάσταση του 17χρονου που βρίσκεται διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό»

Κορονοϊός: Σταθερή η κατάσταση του 17χρονου που βρίσκεται διασωληνωμένος στον «Ερυθρό Σταυρό»

Μεγάλη ανησυχία προκάλεσε χθες, Τρίτη 25 Μαΐου, η είδηση πως ένα 17χρονο αγόρι, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, το οποίο νοσεί από κορονοϊό και είναι διασωληνωμένο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Πλέον, η κατάσταση της υγείας του – σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr – παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης. 

Το νεαρό αγόρι που ήταν θετικό στον κορονοϊό είχε εισαχθεί την περασμένη εβδομάδα στο νοσοκομείο και παρέμεινε για λίγες ημέρες σε απλή κλινική. Ωστόσο, πριν από δύο ημέρες η κατάστασή του επιβαρύνθηκε και κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτεί σε ΜΕΘ και στη συνέχεια να διασωληνωθεί.

Τα καλά νέα -σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr- είναι πως το αγόρι έχει σταθεροποιηθεί και πως φαίνεται να πηγαίνει καλύτερα. Παρ’ όλα αυτά, οι γιατροί παραμένουν φειδωλοί στα λόγια τους μιας και κατά τους ίδιους όσο κάποιος βρίσκεται στη ΜΕΘ θεωρείται πως παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση.

Θα πρέπει να αποσωληνωθεί το αγόρι και να περάσουν και άλλες δύο ημέρες από την αποσωλήνωση για να μιλήσουν οι γιατροί με βεβαιότητα για την πορεία της υγείας του αγοριού. Οι γονείς του πάντως παραμένουν σοκαρισμένοι και ταραγμένοι με αυτή την κακή και σπάνια εξέλιξη.

Δήμητρα Τριανταφύλλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις