Ελλάδα

Κορονοϊός: Στην Μακεδονία ο Μάριος Θεμιστοκλέους

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για αύξηση του ποσοστού εμβολιασμού και με στόχο την ενίσχυση του τείχους ανοσίας έναντι της νόσου Covid-19, ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, από αύριο Τρίτη, έως και την ερχόμενη Πέμπτη, θα βρίσκεται στη Β. Ελλάδα.

Ο γενικός γραμματέας ΠΦΥ θα επισκεφθεί περιοχές της Μακεδονίας και θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με υγειονομικούς, καθώς και με φορείς της περιφέρειας και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με αντικείμενο τις προωθούμενες ενέργειες για την εντατικοποίηση του εμβολιαστικού προγράμματος.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Δεν μου έδινε να πιω και τσακωθήκαμε» - Τα πρώτα λόγια του αδελφοκτόνου από τη Νέα Πέραμο στους αστυνομικούς
Ο αδελφοκτόνος ήταν γνώριμος των αρχών αλλά ως... θύμα, καθώς έξι φορές έχει καταγγείλλει τα αδέρφια του για ενδοοικογενειακή βία - Συχνοί οι καυγάδες τους λένε οι γείτονες
Αδελφοκτονία στη Νέα Πέραμο